NYHED

Berlingske journalist kæder Støjberg sammen med Men In Black og dødstrusler

Lørdag blev en dukke, der skulle forstille Mette Frederiksen, brændt af i efterdønningerne af en Men In Black demonstration. Journalist fra Berlingske forbinder Støjberg med afbrændingen.
Berlingske kæder Støjberg sammen med Men In Black

Lørdag så vi desværre en dukke, der skulle forestille statsminister Mette Frederiksen, blive brændt af i efterdønningerne af en demonstration arrangeret af en gruppe, der kalder sig Men In Black.

På dukken var der skrevet en tekst med ordlyden “hun må og skal aflives“.

Uanset hvor meget man er imod Mette Frederiksen, og hendes forvandling af det danske demokrati til en bananrepublik, så hører dødstrusler ingen steder hjemme.

Om Men In Black er medansvarlig for afbrændingen, og dermed truslerne (straffeloven §113), er op til domstolene at afgøre, For vi lever i en retsstat.

Men de personer, der brændte dukken af, og kom med truslerne, er ikke tilhænger af demokratiet.

Medierne har selvfølgelig skrevet om demonstration, og efterfølgende de anholdelser, der har været foretaget.

Berlingske viser mediers bias mod Støjberg

Men visse journalister nøjes ikke med at skrive om historien. De vælger – igen – at blande deres egne holdninger og politiske ståsted ind i deres arbejde.

Troels Heeger, der er er journalist ved Berlingske Opinion, sendte om søndagen et tweet ud, hvor han bandt Støjberg sammen med Men In Black, og dermed demonstrationen (og truslerne).

Han skrev “Breaking: Inger Støjberg skifter til Men In Black”

Tweet fra Berlingske journalist

Tweet er efterfølgende blevet slettet.

Men det ændrer ikke ved, at en dansk journalist forbinder en folkevalgt politiker med grupperinger og dødstrusler, som hun intet har med at gøre.

Det understeger kun, at Støjberg ikke kun bliver angrebet fra centrum-venstre, og hendes egen formand, men også fra de danske journalister.

Så er det, at man bliver nød til at stille spørgsmålet, om man kan sikre en fair bedømmelse og dækning af så kompleks en sag, som barnebruds-sagen er, hvis medierne allerede har en bias mod den person, de skal dække?

Om journalisterne bare tager venstrefløjens og politiserede embedsmænds udtalelser for gode varer? Uden kildekritik, uden normal journalistisks arbejde?

Vi har både på Twitter og Facebook henvendt os til Berlingske, Troels Heger og chefredaktør Tom jensen, men den eneste kommentar vi har fået fra avisen er følgende:

“Vi vil gerne slå fast, at vi dagligt arbejder for at levere god, solid, korrekt og troværdig journalistik. Det gør vi blandt andet via grundig research og via interviews med kilder. Vi giver kilderne mulighed for at få deres citater til gennemsyn, så vi er sikre på, at fakta er korrekt. Desuden publicerer vi ofte en ‘bag om’-boks sammen med vores artikler, hvor vi beskriver, hvordan artiklen er blevet til og for eksempel hvilke journalistiske eller etiske overvejelser, der ligger bag.”

Altså et ikke svar.

Trusler mod demokratiet

Som tidligere skrevet hører dødstrusler ingen steder hjemme i et demokrati. Ja ingen steder overhovedet..

Vold, hærværk og trusler mod politikere, er en trussel mod demokratiet.

Desværre har vi et parti i det danske folketing, der legimiterer sådanne antidemokratiske handlinger.

Partiet er Enhedslisten.

Godt nok har Pernille Skipper fra Enhedslisten været ude at at tage afstand, men når man ser på partiets historie, og samarbejde med diverse organisationer, så er det tomme ord.

Enhedslisten hylder og stemmer gerne personer ind, der er dømt for vold og hærværk mod politiske modstandere. De samme personer hylder medierne også gerne.

Enhedslisten arbejder gerne sammen med ungdomsorganisationer, der gerne brænder gaderne af.

Enhedslisten hygger sig gerne med islamister, der ønsker jøderne udryddet.

Og sådan kunne man blive ved.

Danske medier udgør et demokratisk problem

Med den bias og vinkling, som danske journalister og medier leverer, må man desværre sige, at medierne udgør et demokratisk problem.

Det er også et demokratisk problem, at de danske medier ikke går mere til Enhedslisten. Et parti der ikke vil demokratiet.

Måske spiller det ind, at mange af journalisterne stemmer på partiet og resten af centrum-venstre.

Hvis alt går som det plejer, vil vi her på Danmarks Fremtid nu blive angrebet af journalister.

Journalister lever af at kritisere andre, men tåler ikke kritik selv. Komisk hvis ikke det var fordi, det skaber et demokratisk problem.

LÆS OGSÅ