NYHED

Giver Nye Borgerlige skylden for terrorangreb i Oslo

Efter terrorangrebet i Oslo har venstrefløjen gjort alt for at snakke uden om Islams involvering. Man mener for eksempel, at Nye Borgerlige står bag.
Giver Nye Borgerlige skylden for terrorangreb i Oslo

Efter at en erklæret islamist natten mellem fredag og lørdag begik terror i området omkring baren London Pub i Oslo, som er tilhørssted for bl.a. homoseksuelle, har den danske venstrefløj, og resten af de politisk korrekte, forsøgt at fjerne opmærksomheden fra Islams involvering i endnu et terrorangreb på vesten.

Man kan som den yderste venstrefløj ikke kæmpe for LGBT+ rettigheder og så samtidig forsvare Islam. Så har man ganske enkelt intet fattet. 

Et terrorangreb mod det norske LGBT+ miljø har ført til aflysning af Oslo Pride i dag. Det her er konsekvensen af højrefløjens radikalisering og retorik mod minoriteter. I har blod på hænderne.

Martin Xaver Dover, kommunikationskonsulent HK Handel

For eksempel har Martin Xaver Dover, der er kommunikationskonsulent i fagforeningen HK Handel, været ude at beskylde højrefløjen for at stå bag. Han mener helt seriøst, at det er højrefløjen, der har blod på hænderne.

Man kunne vælge, at ignorere hans udtalelser, tage det som en enkelt forvirret persons forsøg på at flygte fra virkeligheden, men desværre står hans holdning ikke alene hos den politisk korrekte krænkelseskultur.

Man skal ikke lede længe på Twitter og Facebook, før man finder tilsvarende verdensfjerne udtalelser. Det er decideret skræmmende at se, hvordan venstrefløjen forsøger at afspore debatten, benægter virkeligheden.

Specielt når det norske Politiets sikkerhedstjeneste (PST) kalder angrebet for ekstrem islamistisk terror, fortæller at man har kendt til Zaniar Matapour siden 2012.  PST betegner Matapor som radikaliseret islamist.

Det er et ISLAMisk angreb, begået af en ISLAMist.

Ramt af shitstorm

Efter at Martin Xaver Dover skrev sit tåbelige tweet, har han været ramt af en berettiget shitstorm på Twitter. Når man tænker på, at han er kommunikationskonsulent, så er det decideret tragiskkomisk, at se hans svar på anklagerne mod ham.

For det første påstår han nu, at den generelle opfattelse af, at hans tweet er et angreb på hele højrefløjen, skulle være forkert. Men hvordan kan hans “konsekvensen af højrefløjens radikalisering” forståes anderledes? 

Det ville klæde ham at stå ved sine angreb, i stedet mener han indirekte, at folk ikke har intelligensen til at læse hans beskyldninger.

Nye Borgerlige bag terror

I samme tweet sætter han så ord på, hvem det så er hos højrefløjen, han mener er ansvarlig for terrorangrebet i Oslo. I følge Martin Xaver Dover er det åbenbart Nye Borgerlige, der har radikaliseret Islam.

Hans tåbelige udtalelser taler for sig selv. De afslører den politisk korrektes krænkelseskultur manglende evne og lyst til at forholde sig til virkeligheden.

Martin Xaver Dover er desværre ikke satire. Han er virkelighed, lige som islams terror.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ