NYHED

B.T. hænger uskyldig ud for trusler mod Sikandar Siddique

En 45-årig mand, der i dag blev frikendt for chikane mod Frie Grønne's leder Sikandar Siddique, bliver nu hængt ud af B.T. for trusler, han ikke har begået.
BT hænger uskyldig ud for trusler mod Sikandar Siddique
B.T. har for lidt over en halv time siden lagt et opslag op på deres Facebook side, hvor de skriver om nogle trusler vendt mod Frie Grønne’s leder, Sikandar Siddique.
Truslerne om at skyde Sikandar Siddique skulle komme fra en 27 årig mand fra Nordjylland. Tirsdag skal den anklagede og Sikandar Siddique så stå over for hinanden i retten.
Trusler hører ingen steder hjemme, specielt ikke når der sker som et angreb på politiske modstandere. Derfor er det også vigtigt, at medierne skriver om disse sager.
Det har journalist Jacob Friberg fra B.T som sagt også gjort, en artikel du kan læse her. Men så stopper rosen af B.T. så også.
For til B.T.’s Facebook opslag har de valgt at vise et billede af en 45-årig mand, der absolut intet har med den pågældende sag eller trusler at gøre.
Manden er derimod den 45-årige mand, der i dag er blevet frikendt for chikane mod netop Sikandar Siddique.
Det er enten en skandaløs dum fejl af B.T. eller også er det skandaløst bevidst manipulering.
Stort set ingen danske medier har på deres Facebook sider lavet opslag om dagens frifindelse af den 45-årige mand, der altså ikke har chikaneret Sikandar Siddique.
Til gengæld laver B.T. så et opslag, hvor de skriver om trusler mod Sikandar Siddique og endda hænger en uskyldig ud.
Der er en grund til, at mange mistænker danske journalister og medier for at vinkle og manipulere. Dagens opslag fra B.T. bekræfter kun denne mistanke.
Her på Danmarks Fremtid er vi også blevet truet, men vi er hverken kendte eller råber højt nok. Derfor er vores anmeldelse blevet afvist af politiet. Det kan du læse mere om her.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her

LÆS OGSÅ