NYHED

Avisen BT i tæt samarbejde med fagbevægelsen og Socialdemokratiet

Avisen B.T. bragte i går en vinklet historie om sygeplejersker og topskat. Historien er fabrikeret af fagbevægelsen og Socialdemokratiet.
BT i tæt samarbejde med fagbevægelsen og Socialdemokratiet - Topskat - Sygeplejersker - valget er dit - Folketingsvalg 2022
Både de konservatives officielle statsministerkandidat Søren Pape Poulsen og Moderataternes uofficielle statsministerkandidat Lars Løkke Rasmussen har været ude at fortælle, at cirka 4000 sygeplejersker betaler topskat.
Blandt andet har Søren Pape Poulsen i forbindelse med valgkampen udtalt følgende til statsmediet P1 Morgen:

Jeg tror, at når folk hører ordet topskat, så tænker de, at det er nogle meget, meget rige mennesker, der betaler det. Det er bare helt almindelige mennesker, der betaler det. 4.000 sygeplejersker for eksempel

Søren Pape Poulsen, Konservative
Men selv om finansministeriets egne tal dokumenterer disse tal, ja embedsmændende sætter endda tallet til 4400, så kom avisen B.T. i går med en artikel med overskriften ‘Nye tal: Kun 500 almindelige sygeplejersker betaler topskat’.

At der kun skulle være 500 sygeplejersker, der skulle betale topskat, hvilket i sig selv er 500 for mange, kommer fra tænketanken Arbejderbevægelsens Erhvervsråd. I en ‘analyse‘ fra tænketanken påstår man, at der ikke er tale om 4400 rigtige sygeplejersker.

Det er total misvisende, at det skulle være almindelige sygeplejersker, som betaler topskat. Det er et helt andet tal

Lars Andersen, direktør for Arbejderbevægelsens Erhvervsråd
Direktør for Arbejderbevægelsens Erhvervsråd, Lars Andersen, udtaler til B.T., at det er et problem, hvis debatten efterlader vælgerne med et indtryk af, at almindelige lønmodtagere som eksempelvis sygeplejersker er ramt af topskatten.
Man kunne spørge Lars Andersen og Arbejderbevægelsens Erhvervsråd, om det ikke nærmere er et problem, at Arbejderbevægelsens erhvervsråd opfinder egne definitioner.
Og man kunne spørge avisen B.T. om ikke det er et problem, at man ukritisk vælger, at bringe en historie, der kommer fra en organisation, der er ejet og styret af fagbevægelsen og Socialdemokratiet.

Manipuleret analyse

For når Arbejderbevægelsens Erhvervsråd kommer med et tal på kun 500 sygeplejersker, der betaler topskat, så er det baseret på deres egne til lejligheden opfundne definitioner af, hvem der kan betegnes som en sygeplejerske.
I deres såkaldte ‘analyse’ skriver Arbejderbevægelsens Erhvervsråd, at ‘8 ud af 9 topskattebetalende sygeplejersker er enten ansat i det private, arbejder mere end fuldtid, har flere job, høj kapital indkomst, er selvstændige eller har en lederstilling’. Det skulle altså være forklaringen på, at de ikke skal tælles med i den liste, der betaler topskat.
Men det er ren manipulation af den såkaldte uafhængige tænketank. For det er fuldstændig ligegyldigt, om sygeplejersker er ansat privat eller offentligt, eller om de arbejder halvtids eller fuldtids. De er ansat som sygeplejerske. Punktum.

Fagbevægelsen og Socialdemokratiet

Men hvorfor vælger Arbejderbevægelsens Erhvervsråd at levere så manipuleret en ‘analyse’, som hurtigt kan pilles fra hinanden? Forklaringen skal findes hos tænketankens bestyrelse og såkaldte rådgivende råd.
For i bestyrelsen for den såkaldte uafhængige tænketank sidder flere personer fra den røde fagbevægelse. En fagbevægelse der egentlig skulle kæmpe for deres medlemmer, ved at få fjernet topskatten, men i stedet kæmper for den socialdemokratiske valgkamp.
En fagbevægelse der tilfældigvis råber nej, hver gang topskattelettelser bliver nævnt fra de borgerliges side.
I bestyrelsen for Arbejderbevægelsens Erhvervsråd finder man blandt andet Lizette Risgaard, der er formand for Fagbevægelsens Hovedorganisation. Men også formanden for fagforeningen 3F, Henning Overgaard. Altså samme fagforening, hvor Socialdemokratiet ulovligt sørger for, at der flyder skattemidler til.
Arbejderbevægelsens Erhvervsråd har også et rådgivende råd tilknyttet. Ud over Bestyrelsen består rådet af personligt udpegede medlemmer fra Socialdemokratiet og virksomheder med tilknytning til fagbevægelsen.
I øjeblikket sidder der to socialdemokrater i det rådgivende råd. Der er tale om de to nuværende folketingsmedlemmer, Lennart Damsbo-Andersen og Thomas Jensen.

BT skylder en forklaring

Det er altså fuldt ud dokumenteret, at Arbejderbevægelsens Erhvervsråd overhovedet ikke er uafhængigt, men er endnu en af de mange medlemmer af den socialdemokratiske mafia organisation.
Så hvorfor vælger B.T. at bringe historien, uden at oplyse om de tætte forbindelser mellem Arbejderbevægelsens Erhvervsråd, fagbevægelsen og regeringspartiet Socialdemokratiet?
B.T. vælger endda at lade en udtalelse fra formanden for Dansk Sygeplejeråd, Grete Christensen, stå fuldstændig uimodsagt. Også selv om hun netop er en del af den fagbevægelse, der har kontrollen over Arbejderbevægelsens Erhvervsråd.
B.T. vælger at holde mikrofonen for Arbejderbevægelsens Erhvervsråd’s egne definitioner af, hvad der kendetegner en sygeplejersker? Ikke en eneste kritisk stillingtagen til definitionen.
B.T. glemmer tilfældigvis også at nævne, at Mette Frederiksen og Socialdemokratiet selv har været ude at lufte ideen om topskattelettelser. Ja B.T. nævner overhovedet ikke Socialdemokratiet en eneste gang, selv om de er en del af historien.
Man kan kun betegne historien om topskat blandt sygeplejersker, som et fuldstændigt ukritisk samarbejde mellem B.T. på den ene side og så fagbevægelsen og Socialdemokratiet på den anden side.
Jeg har forsøgt at få en kommentar fra de to journalister bag sagen. Har ønsket at høre deres begrundelse for at viderebringe den såkaldte analyse. Om journalisterne er blevet kontaktet eller på nogen måde har forbindelser til personer, der ønsker analysen bragt
Men journalisterne bag historien, Cordelia Weber eller Andreas F. R. Wentof, har valgt ikke at svare tilbage på min henvendelse.
Ingen andre medier har umiddelbart valgt at bringe den fabrikerede analyse fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ