Danmarks Fremtid
NYHED

Centrum-venstre udgør en sikkerhedsrisiko

En stemme på centrum-venstre udgør en sikkerhedsrisiko. Det har allerede kostet Danmark, og vil koste Danmark endnu mere i fremtiden.
Centrum-venstre sikkerhedsrisiko - Danmarks fremtid

TV 2 skriver i dag, at “Migranter strømmer ind i USA, efter Joe Biden er blevet præsident”. Det kan ikke komme som nogen overraskelse, men det viser igen, at en stemme på centrum-venstre udgør en sikkerhedsrisiko.

TV 2 skriver følgende:

“Alene sidste måned anholdt grænsepolitiet over 100.000 migranter ved den sydlige grænse til USA. I sidste uge sad der 9500 børn i hjælpecentre her langs grænsen. De har været nødt til at sætte store telte op, fordi der ikke er plads til flere migranter på hjælpecentrene”

Centrum-venstre i Danmark

Vi har også herhjemme set, at så snart centrum-venstre får flertallet, så bliver der lempet på migrant-politiken, til skade for Danmarks sikkerhed, vores kultur og værdier.

Fakta lyver ikke. Jo flere migranter, specielt af ikke-vestlig herkomst, jo større er chancen for vold, voldtægter og terror.

Den helt store debat i dansk politi er lige nu, om islamister og terrorister skal importeres til Danmark. Kvinder, der har forladt Danmark, kæmpet imod Danmark og vores værdier, ønskes bragt til Danmark af centrum-venstre.

Islam er Islam
Islam er Islam

For eksempel skriver Alternativets eneste tilbageværende medlem af Folketinget, Torsten Gejl, følgende på Twitter:

“Det er godt, at Mette Frederiksen nu vil have børnene hjem fra Syrien, men totalt uacceptabelt hvis hun vil adskille dem fra deres mødre. Det er simpelthen for bestialsk en måde at redde hendes udenrigsministers politiske liv.”

Sikkerhedsrisiko

Altså ønsker Alternativet, som alle andre partier i rød stue, på nær Socialdemokratiet (indtil videre), at man importerer islamister til Danmark, der udgør en potentiel sikkerhedsrisiko.

Hvor mange terror angreb, hvor mange dødsofre, skal der til, før centrum-venstre vågner op?

Vi ved alle, at opstår der endnu et terrorangreb i Danmark, i Vesten, så vil centrum-venstre komme marcherende med deres fakler.

De skulle i stedet marcherer direkte i fængsel, som medskyldige i angreb på Danmark.

LÆS OGSÅ