NYHED

Centrum-venstre: Inger Støjberg kan ikke blive minister igen

Kan Inger Støjberg efter sin dom i rigsretten blive minister igen? Centrum-venstre skriger nej og udstiller endnu engang deres hykleri og dobbeltmoral.
Inger Støjberg kan ikke blive minister igen - Søren Pape - Ellemann-Jensen

Da Søren Pape Poulsen i går meldte sit kandidatur til at blive Danmarks kommende Statsminister, blev han spurgt ind til, om Inger Støjberg kunne blive minister i hans regering, selv om hun er dømt i rigsretten. Den konservative leder svarede, at man som udgangspunkt er ren, hvis man har udstået sin straf.

Da Jakob Ellemann-Jensen blev stillet det samme spørgsmål, svarede Venstres leder, at han ikke ville “stå og fordele ministerposter” på et pressemøde.
Venstres Finansordfører Troels Lund Poulsen svarede til gengæld, at partiet ikke ville modsætte sig, at Inger Støjberg fra DanmarksDemokraterne bliver minister i en kommende blå regering, hvis et valgresultat giver opbakning.

Centrum-venstre råber op på Twitter

Udtalelserne fra Konservative og Venstre fik igen flere fra centrum-venstre til at råbe op om en skandale, at det er et angreb på retsstaten og demokratiet, at Inger Støjberg er uværdig til Folketinget.
For eksempel Randahl Fink, der ud over at kalde sig selv for politisk kommentator har fået tildelt en klumme hos Ekstra Bladet, fordi han har de rigtige politiske korrekte holdninger. På Twitter spørger han, om der ingen værdighed er tilbage:
Det tidligere folketingsmedlem for Socialistisk Folkeparti, Özlem Cekic, der nu tjener penge på at turnere rundt som politisk korrekt orakel, sammenligner på Twitter Inger Støjberg med en misbruger, mener at Støjberg ikke kan blive minister, fordi hun “ikke angrer”:
Og så er der der journalisten David Trads, der ud over at være socialdemokratisk 1. Suppleant til Folketinget, mest er kendt for at hænge en uskyldig medarbejder i kirkeministeriet ud som nazist på forsiden af Information, noget han undelukkende undskyldte for ni år senere, da der opstod en shitstorm. David Trads kalder det mærkværdigt, at hverken Pape eller Ellemann vil afvise Støjberg som minister:
Der er mange flere eksempler fra centrum-venstre, men fælles for dem alle er, at de spiller forarget, giver udtryk for at Inger Støjberg aldrig skal kunne blive minister, ikke skal kunne blive valgt til Folketinget. Selv om hun har udstået sin straf.
Der er ganske enkelt tale om endnu en omgang hykleri og dobbeltmoral fra centrum-venstre. Det kan man hurtigt konstatere, hvis man kigger lidt nærmere på den nuværende socialdemokratiske regering.

Krænkelse af 15 årig

Vi har et socialdemokratisk folketingsmedlem, der tidligere i sin politiske karriere krænkede en 15 årig pige under et arrangement hos Danmarks Socialdemokratiske Ungdom, DSU. Det Socialdemokratiske folketingsmedlem var selv på daværende tidspunkt 34 år.
Politikeren hedder Jeppe Kofod og er i dag Danmarks udenrigsminister i Mette Frederiksens socialdemokratiske regering. En regering støttet af Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og Radikale Venstre.
Ganske få personer fra centrum-venstre i Folketinget har beklaget sig over Jeppe Kofod udnævnelse til minister. Ganske få personer fra centrum-venstre i Folketinget har kaldt Jeppe Kofod uværdig til Folketinget.

Overfald på en statsminister

Vi har et socialdemokratisk folketingsmedlem, der tidligere i sin politiske karriere, som folketingsmedlem for Enhedslisten, jublede, nogen siger endda deltog i planlægningen, over et fysisk angreb på Danmarks daværende statsminister, Anders Fogh Rasmussen.
Politikeren hedder Pernille Rosenkrantz-Theil og er i dag børne- og undervisningsminister i Mette Frederiksens socialdemokratiske regering. En regering støttet af Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og Radikale Venstre.
Ingen fra centrum-venstre i Folketinget har beklaget sig over Pernille Rosenkrantz-Theil udnævnelse til minister. Ingen fra centrum-venstre i Folketinget har kaldt Pernille Rosenkrantz-Theil uværdig til Folketinget.

Svindel med kreditkort

Vi har et socialdemokratisk folketingsmedlem, nuværende minister, der flere gange, ifølge loven, har begået svindel med sit minister kreditkort. Socialdemokraten har endda løjet om situationen.
Politikeren hedder Rasmus Prehn og er i dag minister for fødevarer, landbrug og fiskeri, tidligere udviklingsminister, i Mette Frederiksens socialdemokratiske regering. En regering støttet af Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og Radikale Venstre.
Ingen fra centrum-venstre i Folketinget har beklaget sig over, at Rasmus Prehn fortsat er minister. Ingen fra centrum-venstre i Folketinget har kaldt Rasmus Prehn uværdig til Folketinget.

Lyver for Folketinget

Vi har et socialdemokratisk folketingsmedlem, der som justitsminister i en tidligere socialdemokratisk regering under ledelse af Helle Thorning Schmidt fortalte Folketingets Retsudvalg en løgn, så en politisk modstander, Pia Kjærsgaard, ikke kunne få adgang til Christiania.
Politikeren hedder Morten Bødskov og er i dag forsvarsminister, tidligere skatteminister, i Mette Frederiksens socialdemokratiske regering. En regering støttet af Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og Radikale Venstre.
Ingen fra centrum-venstre i Folketinget har beklaget sig over, at Morten Bødskov i flere omgange er blevet udnævnt til minister. Ingen fra centrum-venstre i Folketinget har kaldt Morten Bødskov uværdig til Folketinget.

Det moralske kompas

Ovenstående er kun et lille udpluk af personer fra regeringen, der har været i konflikt med loven, sandheden og det moralske kompas. Men disse ministre udstiller centrum-venstres hykleri og dobbeltmoral.
Vi kunne sagtens have fundet flere eksempler, også uden for regeringen og Socialdemokratiet, men stadig hos venstrefløjen.
Vi kunne endda have nævnt statsminister Mette Frederiksen, som ikke har mærket til konsekvenser for eller angret sine egne dokumenterede lovbrud, løgne og trusler.

Undskyldningerne står i kø

Nu vil undskyldningerne fra centrum-venstre helt sikkert stå i kø. Mange vil nok påpege, at de nævnte ministre jo ikke er dømt, hverken i en almindelig retssal eller i en rigsret.
Det kan de sådan set have ret i. Men det udstiller kun, at der ikke er lighed for loven i dansk politik, at partifarve afgør, om der er konsekvenser, om du stilles for en dommer.
De nævnte ministre har løjet, svindlet, deltaget i politisk overfald, været medvirkende til grundlovsbrud og en har endda krænket en ung pige.
Men modsat Inger Støjberg har det ikke fået konsekvenser for de pågældende ministre. Modsat Inger Støjberg har de ikke udstået en straf.
Og modsat debatten omkring Inger Støjberg, så er der ingen debat om og ramaskrig over, at flere skandaleramte Socialdemokratiske ministre igen kan blive ministre i en kommende rød regering.
Det er den virkelige skandale.
Dette indlæg er et, der godt kan komme til at lyde som det rene børnehaveniveau, den såkaldte “jamen de andre” argumentation. Men det er på tide, at sandheden om venstrefløjens såkaldte selverklærede tolerance, gode tone, demokratiske forståelse og ikke mindst hykleri og dobbeltmoral bliver fortalt.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her

LÆS OGSÅ