NYHED

Coronapas skal kvæle debat om sms’er og mink

Søren Brostrøm er sendt i byen af Mette Frederiksen med anbefaling af genindførelse af Coronapas. Debatten om sms'er skal afspores.
Coronapas skal kvæle debat om sms'er og mink

Onsdag aften så hele Danmark, hvordan statsminister Mette Frederiksen nedsmeltede for åben skærm. 

Torsdag aften melder Søren Brostrøm så ud, at han anbefaler, at det berygtede coronapas skal indføres igen.

Tilfældighed? Det mener vi ikke her på Danmarks Fremtid.

Coronapas skal genindføres

Søren Brostrøm, der er direktør for sundhedsstyrelsen udtalte torsdag aften til flere medier, at han anbefaler, at coronapasset skal genindføres. 

Til Danmarks Radio udtalte han bl.a. følgende

Det er selvfølgelig politiske beslutninger. Vi har et åbent samfund med stor aktivitet, og der er brug for yderligere. Det er hvert fald vores faglige vurdering, hvis vi skal igennem den her vinter. Og vi skal også sætte tidligt ind. Man kan overveje at kigge på kravet om coronapas i nogle af de situationer i samfundet, hvor der er stor smitte.

Søren Brostrøm, direktør for Sundhedsstyrelsen

Man har før set, hvordan embedsmænd er blevet sendt i byen af Mette Frederiksen og hendes ministre. Det er sikkert også tilfældet her.

For ser man helt nøgternt på tallene, så er der ingen fare. 

Jo der er stigning i antal smittede, men på grund af vaccination af hovedparten af danskerne, så har det ingen betydning. Danskerne rammes ikke så hårdt af covid-19 som ses tidligere.

For Mette Frederiksen har behov for at få afsporet hele debatten om hendes slettede sms’er, hendes nu berygtede pressemøde og ikke mindst danmarkshistoriens største politiske skandale, nemlig minksskandalen.

Og husk så også, at Socialdemokratiet ingen problemer har med at true eksperter — Støt os via MobilePay box25487, der ikke er enig i deres politik.

Sundhedsminister Magnus Heunicke, der skal tage beslutningen om genindførelse af coronapas, har også brug for at få afsporet debatten.

Han vidste nemlig også, at der ikke var lovhjemmel længe før nedslagtningen blev besluttet.

Sundhedsministeren godkendte personligt et notat, der slog fast, at det krævede lovændring at aflive alle mink i Danmark.

Mette Frederiksen og hendes ministere har ingen kvaler ved at misbruge embedsfolk til at fremme deres egen sag. Det ser vi også her.

Mette Frederiksen har brug for at afspore debatten og pressens opmærksomhed. Inden for en uge vil coronapasset være indført i Danmark igen.

Vi er ikke de eneste der står tilbage med en mistanke om, at Brostrøm er sendt i byen. Også Ekstra Bladet’s tidligere chefredaktør Poul Madsen lufter samme mistanke på Twitter.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ