NYHED

Politiet: dækning af radikal dokumentfalsk er ikke chikane

Radikale Venstre's kandidat fra valget i 2021, Janus Tobias Saito-Madsen, må leve med dækningen af hans dokumentfalsk. Det kaldes demokrati.
Politiet dækning af radikal dokumentfalsk er ikke chikane

Du kan læse hele vores dækning af Radikale Venstre’s dokumentfalsk her. Der har du også mulighed for at se den forfalskede mail.

Jeg har netop modtaget et sødt lille brev i min digitale postkasse fra en senioranklager hos Fyns Politi, der skriver følgende:

Jeg skriver til dig for at oplyse dig om, at Fyns Politi har besluttet ikke at indlede en efterforskning i sagen, hvor Janus Saito-Madsen har anmeldt dig for i perioden op til den 16. marts 2022 at have chikaneret ham med diverse beskyldninger på e-mail, sms og Twitter.

Fyns Politi

Jeg skal være ærlig at indrømme, at jeg har haft min tvivl om Radikale Venstre’s Saito-Madsen’s påståede anmeldelse af undertegnede, når man tænker på de mange løgne, han ellers har leveret, ud over sit dokumentfalsk vendt mod det tidligere medlem af Dansk Folkeparti, Erik Høgh-Sørensen.

Vi er i besiddelse af flere billeder af Eriks eksamensbevis. Og desuden bekræfter universitetet, at Erik har færdiggjort sin uddannelse der, som vi også siger i programmet. Det er korrekt, at Janus har kontaktet os. Redaktionen kommer ikke til at bringe et dementi.

Detektor, Danmarks Radio

Men ret skal være ret. Janus Tobias Saito-Madsen har anmeldt undertegnede for at chikanere ham, fordi jeg har skrevet om hans chikane og dokumentfalsk mod en politisk modstander.

Anmeldelsen har Fyns Politi valgt fuldstændig at afvise, som forventet. De skriver desuden følgende i deres brev til mig:

Det bemærkes også, at de anmeldte udtalelser efter vores vurdering ikke er strafbare efter andre bestemmelser i straffeloven.

Fyns Politi

Det er glædeligt at se, at Fyns Politi afviser Saito-Madsens påståede anklager om chikane. 

Det er til gengæld sørgeligt igen at se, hvordan personer fra centrum-venstre forsøger at få politiet og retssaten til at lukke munden på politiske modstandere.

Det er både hyklerisk og dobbeltmoralsk, at Saito-Madsen bruger politiet i en sag, hvor det sådan set burde være ham selv, der stod anklaget for dokumentfalsk. 

Men efter hvad jeg hører på jungletrommerne, så arbejdes der forsat på muligheden for at få ham anklaget i sagen.

Nye Løgne

I brevet fra Fyns Politi står der bl.a., at jeg skulle have kontaktet Saito-Madsen via SMS.

Det er endnu en løgn fra det Radikale medlems side, og jeg har derfor bedt Fyns Politi om aktindsigt for at se, om der skulle være fabrikeret nye falske “beviser”.

At det skulle være chikane, at indhente Saito-Madsen’s kommentarer til sagen via mail, er ikke bare dybt komisk, det er endnu et tydelig bevis på manglende argumenter.

Saito-Madsen opkald politiet

Saito-Madsen har tidligere påstået, at Fyns Politi ville ringe til undertegnede og true mig til tavshed. Endnu en af hans mange løgne.

Og jeg kan fortælle både Saito-Madsen og andre, at jeg ikke lader mig true til tavshed. Trusler bekræfter mig bare i, at jeg gør det rigtige ved at skrive om denne sag.

Det gælder også, når flere, i forbindelse med min deltagelse i den politiske debat, har anmeldt mig for Socialt bedrageri, noget der selvfølgelig også er afvist fra de offentlige myndigheder. Også her har jeg bedt om aktindsigt.

Det er et angreb på demokratiet, når man forsøger at true politiske modstandere,  journalister og bloggere som undertegnede til tavshed.

Om så truslerne sker via vold, hærværk, ord eller anmeldelser til offentlige myndigheder.

Radikale Venstre er forsat tavse i sagen, men det er på tide, at de tager dybt afstand fra deres medlem og kandidats angreb på demokratiet.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ