NYHED

Dagens Tweet i #dkpol: Ole Birk Olesen

Vi forsøger os med et nyt tiltag her på Danmarks Fremtid, som vi kalder "Dagens Tweet i #dkpol". Ole Birk Olesen (LA) er udvalgt som den første.
Dagens Tweet i #dkpol - Ole Birk Olesen V2
Vi afprøver et måske nyt tiltag på Danmarks Fremtid. Et tiltag vi vil kalde for “dagens tweet i #dkpol”.
Her vil vi udvælge et tweet fra en politiker eller journalist, som vi synes fortjener lidt ekstra opmærksomhed. Det kan både være kritisk eller positivt.

På en dag som i dag, hvor statsminister Mette Frederiksen igen har vist hendes arrogance, var det måske på plads med et tweet fra Socialdemokratiets store leder. Men hun er desværre ikke på Twitter.

I stedet har vi udvalgt et tweet fra Liberal Alliances folketingsmedlem Ole Birk Olesen.

Ole Birk Olesen om dialog med vælgerne

Et tweet der ved første øjekast ikke virker til at være noget særligt, han skriver:

Når politikere bruger tid på at svare på kommentarer og spørgsmål på Facebook, så bruger folk også mere tid på politikerne

Ole Birk Olesen, Liberal Alliance
Og det har Ole Birk Olesen fuldstændig ret i. Politikere der tør tage debatten med befolkningen, er politikere der styrker demokratiet. Vi ser i øjeblikket nok eksempler på politikere, der kun fører en envejskommunikation, f.eks. landets statsminister.

I hans tweet henviser Ole Birk Olesen til et indlæg hos Dansk Markedsføring med titlen “Ole Birk Olesen uddeler valgklø på Facebook”, nok fordi magasinet bl.a. skriver følgende om Ole Birk Olesen og hans ageren på Facebook under valgkampen:

Når politikere bruger tid på at svare på kommentarer og spørgsmål på Facebook, så bruger folk også mere tid på politikerne

Dansk Markedsføring
Ole Birk Olesen (LA) er den kandidat, der har været allerbedst til at engagere sine følgere på Facebook under kommunalvalget.

Så umiddelbart et positivt tweet med en god historie. Men kigger man nærmere på Ole Birk Olesens ageren på netop Twitter, så er historien en helt anden.

Blokering er ikke kommunikation

For her kniber det lidt for Ole Birk Olesen at svare på spørgsmål, speciel kritiske spørgsmål, fra hans følgere. Faktisk har Ole Birk Olesen det som mange andre politikere på Twitter.
Man blokerer med det samme, hvis kommentaren er kritisk eller forsøger at få politikeren til at forholde sig til dobbeltmoral eller hykleri.
Vi har udvalgt Ole Birk Olesens tweet netop på grund af dobbeltmoral og hykleri.
Det er prototypen på, hvad der er galt med dansk politik. Politikere der roser sig selv, men når det kommer til stykket, så afsløres de hurtigt som hyklere og dobbeltmoralister.

Falder du over et tweet, positivt eller negativt, du synes skal være dagens tweet i #dkpol, så kan du kontakte os på Twitter på @danmarksfremtid.

Du kan også vælge at bruge hashtagget #dagenstweetidkpol.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ