Danmarks Fremtid
NYHED

Socialdemokratisk spin: Danmark får ikke 25 nærhospitaler 

Fredag præsenterede Magnus Heunicke en ny sundhedsaftale indeholdende blandt andet 25 nye nærhospitaler. Men det er ren fup og spin.
Danmark får ikke 25 nærhospitaler

Fredag præsenterede sundhedsminister Magnus Heunicke en netop indgået bred aftale om en sundhedsreform. Og som altid, når regeringen stiller sig op foran den mikrofonholdende danske presse, så fik den ikke for lidt med spin og store ord. 

Sundhedsministeren nævnte flere gange det store fupnummer, som han og regeringen forsøger, at bilde danskerne ind, nemlig at der nu vil komme 25 nye nærhospitaler rundt omkring i Danmark.

Sundhedsvæsenet rykker tættere på den enkelte med op til 25 nye nærhospitaler

Men som vi så det med regeringens store fupnummer omkring nærpolitistationer, så er de 25 såkaldte “nærhospitaler” intet mindre end vælgerbedrag. 

For til Berlingske udtaler sundhedsøkonom Kjeld Møller Pedersen, at det er misvisende at kalde de nye “nærhospitaler” for hospitaler.

Misvisende at kalde nærhospitaler for hospitaler

De 25 nærhospitaler svarer ganske enkelt til de sundhedshuse, der allerede eksisterer mange steder i landet. Igen har regeringen altså oversolgt sine resultater.

Magnus Heunicke's spin afsløret

Da sundhedsminister Magnus Heunicke blev spurgt til, hvad den konkrete forskel på et nærhospital og så et sundhedshus er, kunne han selvfølgelig ikke svare på det, men sendte i stedet aben videre til Sundhedsstyrelsen.

Det er Socialdemokratiet, som vi kender dem. Man opdigter og spinner løs, og sender derefter aben videre til embedsmændende og myndigheder, når man bliver opdaget.

På trods af det åbenlyse spin fra regeringen og sundhedsministeren, har de fleste danske medier hele dagen ageret rene referenter og mikrofonholdere, og uden kritisk tilgang, videregivet regeringens sætning om “25 nye nærhospitaler”.

Med Mette Frederiksens lancering af hendes nye propaganda podcast “Statsministeren spørger“, og aftaler smurt ind i spin, som den vi så i dag, så tyder alt på, at danskerne snart skal i stemmeboksen til et folketingsvalg.

Og så vil dronningen af spin, Mette Frederiksen, og hendes partisoldater gå all in på manipulation af danskerne.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ