NYHED

Danmarks Fremtid holder sommerpause

Efter nogle højdramatiske måneder i dansk politik, er det på tide at holde lidt ferie og lade batterierne op på ny før et kommende folketingsvalg.
Danmarks Fremtid går på sommerferie
Oven på nogle dramatiske og travle måneder, ja næsten år, i dansk politik, så er det på tide, at trække stikket og lade batterierne op til et travlt efterår med blandt andet et kommende folketingsvalg.
Danmarks Fremtid holder derfor sommerferie de næste 3 uger. Der vil ikke komme nye indlæg, medmindre dansk politik igen eksploderer i ny voldsom dramatik.
Jeg vil benytte lejligheden til at sige tusind tak til alle vores fantastiske læsere og støttere. I er faktisk så fantastiske, at I igen har slået rekorden i antal besøgende her på Danmarks Fremtid.
De sidste 30 dage har der været 40.000 unikke besøgende forbi. Den gamle rekord lød på 35.000, en rekord der blev sat for bare 14 dage siden.
Det giver mig lysten til at fortsætte dækningen af dansk politik, set ud fra en borgerlig vinkel. Så forvent masser af hård kritik af regeringen, centrum-venstre, medierne og resten af den elite, der er ved at ødelægge Danmark.
Danmarks Fremtid er fra borgerlige til borgerlige – borgerlige der vil Danmark.

God sommer,

Finne Edtwodth

LÆS OGSÅ