Danmarks Fremtid - fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark - nyheder - debat - video
47,5%
NYHED

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole freder rød regering

Den nye formand for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, journalisten Lea Korsgaard, freder den røde regering, som tak for udnævnelsen
#dkmedier lader sig styre af #dkpol

Den nye formand for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, Lea Korsgaard, der blev udpeget af den socialdemokratiske uddannelses- og forskningsminister Jesper Petersen, takker for udnævnelsen ved at frede Mette Frederiksens regering.

Til Berlingske siger formanden for nye kommende journalister følgende:

“Jeg vil bruge forsvarsministerens tur til Ærø som eksempel. Var det dumt af hende, at fragte sig i en båd fra hjemmeværnet, selv om hun var der i et partipolitisk øjemed? Ja. Gav historien anledningen til, at vi skulle bruge massivt opmærksom på det og jagte citater fra folk, som mente, at hun skulle gå af? Nej.”

Journalisten Lea Korsgaard mener altså ikke, at hendes fag skal jagte magthavernes misbrug, løgne og svigt af danske soldater og embedsmænd.

For hele sagen om Trine Bramsen, Jeppe Kofod og resten af regeringen handler jo ikke kun om misbrug af statens udstyr. Det handler om misbrug af magten, dannelsen af bananrepublikken Danmark.

Det handler om svigt af Danmark.

Lea Korsgaard udtaler, i forbindelse med hendes tiltrædelse som formand, følgende:

”Hvor er det spændende at få lov til at være med til at præge fremtidens journalister og kommunikatører i den vilde tid, vi lever i. Der er så hårdt brug for dygtige mennesker, der samvittighedsfuldt, nysgerrigt og kritisk kan forklare den verden, vi lever i. Og som gør det ved at bygge tillid til dem, de deler samfund med. Jeg glæder mig vældigt til at lære alle de mennesker, der får højskolen til at leve, bedre at kende – og sammen med dem at finde ud af, hvor vi sammen skal hen”

Kritisk, bare ikke over for socialdemokrater, den røde regering.

Mediestøtte skaber mikrofonholderi

Lea Korsgaard er samtidig med det skatteyderbetalte formandskab også ansvarshavende chefredaktør og medstifter af den digitale avis Zetland. Et medie der har fingrene dybt nede i skattemidlerne.

Et medie der kører den Radikale vinkling og arrogance.

Hun er kort sagt en af de mange journalister, der lever af staten, af skatteydernes penge, og det betaler hun nu tilbage ved at agere marionetdukke for en skandaløs antidemokratisk regering.

En mediestøtte der er med til at ensrette danske medier og journalister.

Samtidig med udtalelsen om forsvarsminister Trine Bramsen, er hun også ude at bakke statsminister Mette Frederiksen op i hendes kritik af de danske medier.

Statsministeren har udtalt, at de danske medier ikke bakker op om udsendte soldater. En udtalelse som statsminister Mette Frederiksen ikke vil uddybe, komme med eksempler på.

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole er knaldrød

Lea Korsgaard’s udtalelser kommer oven på afsløringen af, at de nye kommende journalister på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole bliver mere og mere ekstrem røde.

Dokumentation fra skolen selv viser, at flere og flere af de kommende journalister vil stemme på det kommunistiske, voldstilhængende, antidemokratiske parti, Enhedslisten.

Enhedslisten, vil som det mest populære parti for kommende journalister, få en tilslutning på 24,3.

Den seneste meningsmåling fra YouGog viser, at Enhedslisten blandt alle danskere har en tilslutning på ca. 7.5%. Altså er der kæmpe forskel på danske journaliststuderende og resten af befolkningen.

Rent faktisk er den nye generation af journalister blevet endnu mere ekstrem røde bare inden for de seneste år.

I årene 2014 – 2016 ville ca. 16 procent stemme på Enhedslisten, det tal er nu altså steget til ca. 24 procent.

Troværdighed

Med den nye formands udtalelser skal vi nok ikke forvente, at kommende journalister vil forstå og lære om deres plads i samfundet, i demokratiet.

I det mindste ikke så længe statsministeren hedder Mette Frederiksen og regeringen er socialdemokratisk.

Danmarks Fremtid mener, at Lea Korsgaard, efter sine udtalelser, burde fjernes fra formandskabet for kommende journalister. Det handler om troværdighed.

Deltag i debatten på Facebook og Twitter. Støt os gerne via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ