NYHED

Danske statsborgere stemmer til danske valg – #KV21

i morgen går vi danskere igen til valg, denne gang valg til kommuner og regioner. Men det gør langt over 400.000 udlændinge også.
Danske statsborgere stemmer til danske valgDanske statsborgere stemmer til danske valg
I morgen går vi danskere til valg til kommuner og regioner. Men det gør 414.419 udlændinge også. Udlændinge der har stemmeret, selv om de ikke har dansk statsborgerskab.
De mange stemmeberettigede udlændinge udgør cirka 9 procent af alle stemmeberettigede. Det vil altså sige, at udlændinge mange steder har den afgørende stemme for, hvem der kommer til at have magten.
Men nu vil bl.a. Dansk Folkparti have stoppet denne ordning. Partiet vil fremsætte lovforslag i Folketinget, der skal sikre, at det kun er danske statsborgere, der har stemmeret.

Det skriver Kristian Thulesen Dahl på Facebook, hvor han også stiller følgende spørgsmål:

Mange med især muslimsk baggrund lever i parallelsamfund og taler ikke dansk. Hvordan skal de kunne følge med i, hvad der foregår i vores samfund?

Kristian Thulesen Dahl, Dansk Folkeparti

Leflen for dem der ikke vil integrere sig

Vi har også under denne valgkamp set mange politikere sætte valgplakater op på f.eks. arabisk, taget tolke med rundt, når de var ude og lave valgkamp.

Man svigter simpelthen det danske demokrati. Svigter dem, der gør en indsats ved at lære det danske sprog, danske værdier og dansk kultur.

Man svigter ved at lefle for dem, der ikke vil integrere sig.

Dansk statsborgerskab er en kæmpe gave, som vi kun skal uddele til dem, der vil Danmark.

Og en af fordelene ved at blive dansk statsborgerskab skal så også være, at man får dansk stemmeret.

Når man har vist, at man vil Danmark, kan man så også få lov til at stemme. Ikke et sekund før.

Rød ekstremisme

Jo flere ekstremister, der bliver importeret til Danmark, jo flere ekstremister, vil der også blive valgt til kommunerne og regionerne.

Det ser man tydeligt i den stigende tilslutning til Enhedslisten.
Rød blok, bl.a. Rosa Lund Fra Enhedslisten, er selvfølgelig for at udlændinge kan påvirke danske valg. Det kommer ikke som den store overraskelse.

Men der er nok en helt special grund til at rød blok forsat vil lade udlændinge stemme i Danmark. Flere undersøgelser viser nemlig, at udlændinge, indvandere, stemmer på rød blok.

Stemmekvæg

Så når rød blok står og spiller politisk korrekte og inviterer migranter til Danmark, så er der i realiteten tale om import af stemmekvæg.
Dansk valg er for danske statsborgere. Det er helt normal demokratisk tankegang. Valg er for et lands statsborgere. Sådan er det stort set over alt i verden.

Du kan se debatten mellem Kristian Thulesen Dahl fra Dansk Folkeparti og Rosa Lund fra Enhedslisten om udlændinges stemmeret her.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ