Danmarks Fremtid
47,5%
NYHED

Sundhedsvæsenet: danskere dør dagligt på grund af Mette Fredriksens løgne

Mette Fredriksen misbruger igen embedsværket til at sprede løgne, denne gang om personalet i sundhedsvæsenet. Er det at tage ansvar?
10000 ansatte i sundhedsvæsenet er endnu en af Mette Fredriksens løgne - valget er dit - Folketingsvalg 2022
Mette Fredriksen, Magnus Heunicke og Socialdemokratiet har flere gange påstået, at der er kommet 10.000 flere ansatte i sundhedsvæsenet, siden de overtog regeringsmagten i 2019. Men som stort set alt andet, der kommer ud af munden på socialdemokrater, er der tale om løgn og bedrag.
For de 10.000 ansatte er hverken sygeplejersker eller læger. Det er i stedet podere, smitteopsporer og andet ikke uddannet sundhedspersonale, der blev ansat i forbindelse med covid-19. Personer der stort set ikke længere er ansat i det danske sundhedsvæsen. Det skriver statsmediet DR Nyheder.
Senest Mette Fredriksen kom med løgnen om de 10.000 nye ansatte i sundhedsvæsenet var da medierne holdt mikrofonen for endnu en af hendes og Socialdemokatiets mange vælgerbedrag, nemlig på pressemødet, hvor statsministeren og sundhedsministeren fremlagde løfter / vælgerbestikkelse om lønløft til visse offentlige ansatte.
På pressemødet kunne man blandt andet opleve et af Socialdemokatiets mange groteske skuespil under denne valgkamp. Denne ordveksling fandt nemlig sted mellem de to socialdemokrater Magnus Heunicke og Mette Frederiksen:

Magnus. Er det ikke korrekt forstået, at der er blevet ansat cirka 10.000 flere medarbejdere i sundhedsvæsenet?

Jo, siden vi kom til, jo

Ikke alene lyver Socialdemokratiet over for de danske vælgere. Mette Fredriksen og kumpaner har endnu engang valgt at misbruge embedsværket til at sprede deres mange løgne. For tallene blev udsendt i september i en pressemeddelse fra det ministerium, hvor Magnus Heunicke er minister, nemlig Sundhedsministeriet.

Løgne koster menneskeliv

Mens statsminister Mette Fredriksen og sundhedsminister Magnus Heunicke misbruger sundhedsvæsenet og sundhedspersonalet til Socialdemokratiets spin og løgne, dør danskere dagligt på grund af regeringens svigt. Et gigantisk svigt af sundhedsvæsenet. Er det at tage ansvar?
Tidligere har Socialdemokratiet gennem ældreminister Astrid Krag beskyldt de borgerlige for at stå på svigt af ældre. Selv om al dokumentation viser, at det rent faktisk er den nuværende regering, der har svigtet. Det kan du læse mere om her.
Statsmediet DR Nyheder skal have ros for at bringe historien. Men så stopper rosen også der. For det første vælger det skatteyderejede medie at acceptere et nej til interview fra statsminister Mette Frederiksen. Selvsamme Mette Frederiksen der udtalte løgnen på pressemødet.
Det er den sædvanlige taktik fra den socialdemokatiske spinhær. En taktik der virker, for medierne trækker sig straks tilbage fra dronningen af spin, Mette Frederiksen og lader derefter historien glide ud i glemslen.
For det andet så vælger DR Nyheder at bruge det langt mere neutrale ord misvisende frem for den korrekte betegnelse som er løgn og bedrag.
Husk nu på, at giver du en stemme til et hvilket som helst parti i rød stue, ikke kun Socialdemokratiet, så risikerer du at belønne lovbrud, løgne, trusler, svindel og magtmisbrug med 4 år mere.
Valget er dit. Skal vi have respekten tilbage for retssamfundet og demokratiet? Eller skal danskerne bare se til mens Mette Frederiksen og venner ødelægger tilliden til politikere og samfund?

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ