Danmarks Fremtid
NYHED

Socialdemokraten David Trads ønsker endnu flere beskidte angreb fra rød stue

Socialdemokraten og journalisten David Trads forlanger nu endnu flere beskidte angreb mod Søren Pape og Inger Støjberg fra rød stue.
Socialdemokraten David Trads ønsker endnu flere beskidte angreb fra rød stue - Inger Støjberg - Søren Pape
Selv om statsminister Mette Frederiksen og hendes kumpaner benægter det, så er der ingen tvivl om, at der i øjeblikket er en uofficiel ulovlig valgkamp i gang fra regeringens side. Også selv om socialdemokrater som Magnus Heunicke benægter det.
Vi har allerede set ganske beskidte angreb fra rød stue mod blå blok, men flere socialdemokrater ønsker en endnu mere hård og beskidt valgkamp.

Nazist løgneren David Trads

Den knaldrøde journalist og kommentator, og ikke mindst socialdemokratisk 1. Suppleant til Folketinget, David Trads, der mest er kendt for at hænge en uskyldig medarbejder i kirkeministeriet ud som nazist, reklamerer på Facebook for hans nye klumme hos A4 Medier, hvor han forlanger en endnu mere beskidt valgkamp fra rød blok:

David Trads mener, at rød blok giver politiske modstandere som Inger Støjberg og Søren Pape Poulsen frihjul, og at man derfor burde finde boksehandskerne frem. Kort sagt: David Trads forlanger en historisk beskidt valgkamp.
Man kunne spørge socialdemokraten David Trads, om ikke det er angreb nok, at sammenligne Danmarksdemokraternes Inger Støjberg med pædofile, som han gjorde for tre uger siden på Twitter.
Man kunne også spørge David Trads, om de gentagne socialdemokratiske løgne om den Konservative politik ikke er boksekamp nok? Eller om SF’s Pia Olsen Dyhr’s løgn i weekenden vendt mod samme Søren Pape heller ikke er nok?
Måske passer Radikale Venstre’s misinformation og spredning af falske påstande om Inger Støjberg, i forbindelse med dronning Margrethe’s jubilæum, David Trads bedre?
Med socialdemokraten og journalisten David Trads’s ønske om en endnu hårdere valgkamp fra rød bloks side, vendt mod blandt andre Inger Støjberg og Søren Pape, er der ingen tvivl om, at vi er på vej ind i den mest beskidte valgkamp i danmarkshistorien. Takket være rød stue.
David Trads ønsker en beskidt valgkamp fra rød stue. Spørgsmålet er, hvad han så kalder den valgkamp, der i øjeblikket føres af blandt andre Socialdemokratiet, SF og Radikale Venstre.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ