Danmarks Fremtid
NYHED

David Trads sammenligner Inger Støjberg med pædofile

Diskussionen om Inger Støjberg's værdighed fortsætter. I ren desperation sammenligner socialdemokraten David Trads Støjberg med pædofile.
David Trads sammenligner Inger Støjberg med pædofile - værdig - rigsret - danmarksdemokraterne
At Inger Støjberg’s nye parti Danmarksdemokraterne står til at få cirka 10 procent af stemmerne, og muligvis sidde med de afgørende mandater ved et kommende folketingsvalg, har tydeligvis gjort centrum-venstre desperate og bange.
Flokken af politiske korrekte hyklere og dobbeltmoralister fortsætter deres uendelige debat om Inger Støjberg’s troværdighed. En debat du kan læse mere om her.

Hvor desperate centrum-venstre er, afslører journalisten og Socialdemokraten David Trads i dag på Twitter. Han vælger uden at blinke at sammenligne Inger Støjberg’s situation med dømte pædofile:

At David Trads vælger at sammenligne Inger Støjberg’s situation med pædofile er jo næsten tragisk komisk, når man tænker på, at rigsretsagen mod Inger Støjberg, om venstrefløjen vil det eller ej, blandt andet handlede om pædofile tilbedere af Islam.
David Trads er ud over at være skandaleramt journalist, socialdemokratisk 1. suppleant til Folketinget. Han mest er kendt for at hænge en uskyldig medarbejder i kirkeministeriet ud som nazist på forsiden af Information.
David Trads ville i første omgang ikke undskylde hans skandaløse løgn. Undskyldningen kom først, da der opstod en decideret shitstorm mod ham 9 år senere.
David Trads kalder det desuden mærkværdigt, at hverken Pape eller Ellemann vil afvise Støjberg som minister.

Pædofile David Trads

David Trads, der på Twitter går under hashtagget #komiskedavid, udstiller ikke kun hans egen og centrum-venstres desperation over et måske kommende valgnederlag. Han viser også, hvorfor så mange er blevet trætte af den elitære københavnske arrogance.
Glemte jeg at fortælle, at David Trads selvfølgelig benyttes af flere danske medier til at kommentere på politik?
En af de gange David Trads valgte at kalde endnu en politisk modstander for nazist, valgte jeg at give ham lidt tilbage af hans egen medicin, teste hans hykleri og dobbeltmoral.
Jeg valgte på Twitter, at kalde ham for en pædofil, hvilket resulterede i en blokering fra David Trads. Med dagens sammenligning af Inger Støjberg med pædofile understreger det kun pointen.
Du kan læse mere om David Trads her.  Ønsker du at se et overblik over alt, vi har skrevet om Inger Støjberg, finder du det her.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her

LÆS OGSÅ