Danmarks Fremtid
NYHED

Den sniffende kulturminister Jakob Engel-Schmidt

De nye ministre i Danmarks korrupte regering er blevet præsenteret. Her finder vi blandt andet en kokain sniffende ny kulturminister.
Den sniffende kulturminister - Jakob Engel-Schmidt - Moderaterne
I dag er Danmarks nye korrupte regering blevet præsenteret for dronningen og resten af Danmark. Og blandt svindlere, nødløgnere, lovbrydere, korrupte levebrødspolitikere og ekstremister, der hylder politisk overfald, finder vi også en person, der vil passe ganske fint ind som minister på det område, han er blevet tildelt.
Lars Løkke Rasmussen og Moderaterne har nemligt valgt at udpege deres nuværende politiske ordfører, Jakob Engel-Schmidt, til kulturminister.
Den tidligere Venstre profil Jakob Engel-Schmidt måtte stoppe på Christiansborg i 2017, da han blev stoppet af politiet med kokain i blodet. Han skrev selv et meget ynkende opslag på Facebook om episoden.
At vi nu får en kokainsniffende kulturminister passer vel egentligt godt ind i miljøet af kulturpersonligheder og journalister. Folk der er kendt for at tage godt for sig af forskellige ‘opløftende midler’.
Journalisterne tager indtil videre godt imod Jakob Engel-Schmidt som deres nye minister, det bevidner dagens ukritiske mikrofonholderi. Men de har jo tydeligvis også en del til fælles.

Dansk politik viser igen, at der er forskel på folk. Personer som Inger Støjberg, der passede på børn, er ikke værdig, men kokainsniffende misbrugere, som Jakob Engel-Schmidt, er velkommen på borgen, endda som minister.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ