Danmarks Fremtid
NYHED

Den Uafhængige omtaler Støjberg som dum

Mediet Den Uafhængige, som vi tidligere har afsløret som aldeles afhængig af venstrefløjen, omtaler nu Inger Støjberg som dum.
Den Uafhængige omtaler Støjberg som dum

Vi har tidligere, her på Danmarks Fremtid, afsløret mediet “Den Uafhængige” i at være tæt knyttet til den yderste venstrefløj. Nu viser mediet igen sit sande ansigt i forbindelse med Støjberg’s rigsret.

Mandag den 27. september under Den Uafhængiges morgenudsendelse, som også kan ses på Facebook, lød det pludselig fra den ene af værterne, Peter Marstal, om Inger Støjberg:

Hun gør sig sgu lidt dummere end hun er

Den Uafhængige præsenterer selv Peter Marsta på følgende måde:

“Peter er bachelor i Medievidenskab fra AU, og er i øjeblikket i gang med en kandidat i Analytisk Journalistik på DMJX. På Den Uafhængige laver han journalistisk arbejde, SoMe-indhold og producerer.”

Der er vist ingen tvivl om, at Peter Marstal lever op til den undersøgelse, der viser at studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole er ekstrem røde.

Den uafhængige er bare endnu et medie

At Den uafhængige viser sådan en bias mod Inger Støjberg kommer ikke som den store overraskelse.

Specielt ikke når man ved, at flere af stationens medarbejdere og journalister har tætte forbindelser til ikke bare venstrefløjen, men den yderste venstrefløj.

Er Den Uafhængige så bare et enkeltstående tilfælde? Desværre nej. Det har vi flere gange her på Danmarks fremtid påvist.

Bl.a. da vi afslørede at Inger Støjberg blev sammenlignet med en sexmedarbejder af DR journalisten Nicolas S. Nielsen. En skatteyderbetalt journalist der bl.a. dækker rigsretten for statsmediet Danmarks radio. Indtil vidre har Danmarks Radio ikke taget afstand fra denne form for bias.

Vi har også afsløret, at en af Berlingske mest fremtrædnede journalister valgte at knytte Inger sammen med organisationen Men In Black, selv om det intet havde på sig. Altså ren Fake News. Afsløringen tog journalisten Troels Heeger og hans kollegaer ikke så godt imod.

Generelt er det ganske pinligt, at være vidne til journalisters og resten af centrum-venstres had mod den tidligere minister.

Støjberg frikendt af flere hovedvidner

Den uafhængiges had og bias mod Inger Støjberg kom efter nogle dage, hvor vidneafhøringer i rigsretten afslørede hvilken skueproces sagen egentlig er.

Bl.a. frikendte anklageres hovedvidne, Lykke Sørensen, der er ekschef i Støjbergs daværende ministerium, fuldstændig Inger Støjberg. Støjberg havde aldrig givet en ulovlig instruks.

Senere faldt centrum-venstre pinlige anklager mod eksministeren fuldstændig sammen. En tidligere departementschef i Udlændinge- og Integrationsministeriet udtalte, at pressemeddelelser aldrig havde været instrukser. Han havde ganske enkelt aldrig tidligere oplevet, hverken under en rød eller en blå regeringen, at pressemeddelelser fungerede som en direkte ordre, en instruks.

På trods af flere vidners frikendelse af Inger Støjberg forsætter journalister med at vinkle mod Støjberg. Det afslører kun medierne selv.

Vi lod os inspirere til denne historie via dette link.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også indsende et debatindlæg her.

Støt os via MobilePay box25487. På forhånd tak.

LÆS OGSÅ