NYHED

Mediet Den Uafhængige sætter valgplakater op for Radikale Venstre

Valgkampen er startet og de politiske partier har smidt plakater i lygtepælene. Mediet Den Uafhængige hjælper Radikal kandidat med ophængning.
Den Uafhængige

Den Radikale kandidat til region hovedstaden, Thomas Rohden, er mest kendt for sin kamp mod det kinesiske regime, noget han absolut ikke skal kritiseres for.

Også i forbindelse med den igangværende valgkamp har han valgt at demonstrere mod Kina ved at hænge Kina kritiske valgplakater op ud for den kinesiske ambassade. 

Men efterfølgende har “nogen” så valgt at fjerne de 10 Kina-kritiske valgplakater. Det fortæller Thomas Rohden selv på Twitter.

Det er nærliggende at tro, at det er det kinesiske regime, der har fjernet valgplakterne.

Regimet har ingen respekt for demokrati, censurer i hjemlandet alle former for kritik.

At de tager deres antidemokratiske tankegang med til Danmark og blander sig i en dansk valgkamp er under al kritik og bør få udenrigsminister Jeppe Kofod til at udvise den kinesiske ambassadør.

Den Uafhængige vælger igen side

Mediet Den Uafhængige, som vi tidligere har skrevet om, da vi kunne afsløre deres tætte forbindelser til partier på venstrefløjen, har valgt at se nærmere på sagen.

Noget mange andre medier også burde have gjort.

Og ganske rigtig afslører de på Twitter, at en vagt fra den Kinesiske Ambassade fjerner en af Thomas Rohdens valgplakater.

Her fjerner en vagt fra den kinesiske ambassade en valgplakat med et Kina-kritisk budskab fra den Radikale KV21-kandidat @ThomasRohden . Det dokumenterer vores journalist på stedet.

Den Uafhængige

Det understreger bare med tydelighed, at regeringen, med statsminister Mette Frederiksen i spidsen, skal smide den kinesiske ambassadør ud af Danmark.

Men vi kan allerede nu meddele, at dette ikke kommer til at ske. Det tør ingen dansk regering.

Men hele affæren viser også, at Den Uafhængige har misforstået sin rolle som medie.

Mediet fortæller nemlig selv på Twitter, at den har hængt valgplakater op for den Radikale kandidat.

Den Uafhængige skal have ros for at undersøge skandalen med nedrivning af valgplakater, men at man som medie vælger at blive en aktiv del af en politikers valgkamp, er særdeles afslørende.

Det giver danske journalister og medier en endnu dårligere troværdighed.

Kunne man forestille sig, at Den Uafhængige og andre medier hængte valgplakater op for Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti uden for en moske og så afventede, hvad der ville ske med disse valgplakater?

Forsat god valgkamp.

Deltag i debatten på Facebook og Twitter. Du kan også indsende debatindlæg her.

Støt os via MobilePay box25487 og støt den daglige drift af Danmarks Fremtid.

LÆS OGSÅ