NYHED

Det perfekte borgerlige valgresultat 2022

Snart skal danskerne til valg. Hvem skal være statsminister, hvem skal sidde i regering? Hvad ville være det perfekte borgerlige valgsresultat 2022?
Det perfekte borgerlige valgresultat v2
Radikale Venstre har truet statsminister Mette Frederiksen med at vælte regeringen, hvis ikke hun har udskrevet valg senest ved folketingets åbning den 4. oktober 2022. At Radikale så igen vil pege på Mette Frederiksen efter et valg, er en helt anden sag.
Hvad skal man som borgerlig håbe på bliver resultatet af et kommende folketingsvalg? Jeg vil her opridse mit ønskescenarie for det kommende valg. Læs indlægget igennem og kom så med dit eget bud på et perfekt borgerlig valgresultat ved at deltage i debatten på Danmarks Fremtids Facebook side eller på Twitter.

Den førte politik

Før man kan komme med et bud på, hvad det perfekte borgerlige valgresultat vil være, så bliver man nød til at definere, hvad det er man ønsker af en borgerlig regering, et borgerligt flertal.

Danskerne over konventionerne

Først og fremmest skal vi tilbage på sporet med en stram migrantpolitik, beskyttelse af danskernes sikkerhed og fremtid. Vi skal have lukket grænserne af igen, kriminelle migranter skal straffes hårdt og så skal der være konsekvens udsmidning af dem, der ikke har ret til at være i Danmark, dem der ikke vil Danmark. Luk af, døm hårdt, smid ud.
Danskernes sikkerhed skal sættes over forældede konventioner som beskytter kriminelle og ekstremister. Konventioner der håner ofrene og deres familier. Konventioner der fratager Danmark selvbestemmelse over vores egen sikkerhed.

Minimalstat med respekt for borgerne

Vi skal fra kolossalstat til minimalstat. Bureaukratiet og DJØF-samfundet skal afskaffes. Staten skal blande sig langt mindre i danskernes liv, ikke mere.
Der er rigelig med penge i det offentlige. Hvad der til gengæld mangler er respekt for andre folks penge, for medarbejderne og borgerne. De der har behov for hjælp, skal have hjælp, hvilket ikke sker i øjeblikket.
Danskerne skal beholde flere af deres egne penge, selv have lov til at bestemme, om det er det offentlige eller det private, der skal hjælpe, når der er behov. Pengene skal følgere borgeren, ikke systemet. Mennesket før systemet.

Islam skal ikke anerkendes

Staten skal ikke bakke op om og forsvare religioner og ideologier, hvis eneste formål er at ødelægge det demokrati, den frihed, som vi har opbygget i Danmark og resten af vesten.
Religiøse særregler burde ikke være muligt i et oplyst samfund og demokrati og skal derfor afskaffes. Politikere og partier skal ikke bygge deres politik på religion, men på fakta og virkelighed. Vi skriver trods alt 2022.
Det er på tide, at tage det endelige opgør med Islams spredning i Danmark. På tide at tage et opgør med Islams angreb på vores ytringsfrihed, retsstat og demokrati.
Islam skal ikke længere være et anerkendt trossamfund i Danmark. Man skal ikke anerkende dem, der ikke vil anerkende en selv.

Opgør med den politiske korrekthed

Vi skal have et opgør med indoktrineringen, censuren, den politiske korrekthed, woke segmentet og krænkelseskulturen. Det skal ikke være muligt for såkaldte normstormere at få penge for at indoktrinere vores børn i folkeskolen.
Og så skal forældres forskruede syn på køn og seksualitet ikke gå ud over børn der lige er født.
Det var politiken, lad os så vende tilbage til at se på, hvad det perfekte borgerlige valgresultat vil være.

Rigtige blå mandater

Lad os få afklaret det helt åbenlyse først. Et perfekt borgerligt valgresultat ved et kommende folketingsvalg vil selvfølgelig være, at der bliver et sikkert blåt flertal. Men det er ikke ligegyldigt, hvordan mandaterne fordeler sig mellem de blå partier.
Skal vi være sikker på, at der føres rigtig borgerlig politik, borgerlig politik der vil Danmark, så skal Danmarksdemokraterne, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige samlet blive større end de samlede mandater tildelt Konservative, Venstre og Liberal Alliance.
For problemet med netop de sidstnævnte 3 partier er, at de desværre alt for tit kommer til at ligne en kopi af Radikale Venstre og Socialdemokratiet.
Specielt når det gælder et Venstre med Jakob Ellemann-Jensen i spidsen, så kan man være i tvivl, om partiet er borgerlig, liberal, radikal eller socialdemokratisk.
Ellemann har efterhånden fået omdannet Venstre til Radikale Venstre, et parti han også tidligere har været medlem af. Hvis man ser på de seneste meningsmålinger, så afviser vælgerne med rette dette kursskifte.
Vi skal have borgerlige der vil Danmark, ikke wanna be socialdemokrater og radikale kopibands.

Væk med Løkke og Moderaterne

Og nu vi snakker radikale kopibands, så kan vi ikke komme uden om at nævne levebrødspolitikeren Lars Løkke Rasmussen og hans nye beskæftigelsesprojekt, Moderaterne.
Et perfekt borgerlig valgresultat må være, at Lars Løkke og Moderaterne ikke kommer i folketinget, ikke får de afgørende mandater. For som vi tidligere har skrevet, så er den tidligere statsminister for Danmark og hans nye parti ikke til at stole på.
Med Moderaternes mange skiftende udmeldinger, omkring hvem de vil støtte eller ikke vil støtte, så er der ikke sikkerhed for, at en stemme på partiet vil give en borgerlig regering. Chancen for det modsatte er langt større.
Vil man have en borgerlig regering, der vil Danmark, så skal man IKKE stemme på Lars Løkke Rasmussen og Moderaterne.
Moderaterne er grundlæggende et kopiband af Radikale Venstre og Socialdemokratiet. Det er mere politisk korrekt naivitet, mere svigt af Danmark.
Lars Løkke og Moderaterne ønsker en regering hen over midten, og det plejer som regel at indebære, at Radikale Venstre får tildelt ministerposter.

Radikale uden for indflydelse

Når man ønsker partier og politikere, der vil Danmark, så siger det sig selv, at så ønsker man ikke, at Radikale Venstre får indflydelse. Partiet har været hovedarkitekten bag nogle af de mest skadelige beslutninger i dansk politik.
Først og fremmest er Radikale Venstre tilhængere af de åbne grænsers naive politik. Man ønsker at føre den danske migrantpolitik tilbage til tiden, hvor de problemer, vi har i dag, blev skabt.
Radikale Venstre er selve definitionen på den politiske korrekthed og krænkelseskulturen. Partiet er definitionen på det hykleri og den dobbeltmoral der er en stor del af venstreløjens politik. At partiet ikke selv kan leve op til deres belæring af andre siger sådan set det hele.
De sidste 3 år har vist, at Radikale Venstre gar rykket sig længere og længere ud mod den ekstremistiske venstrefløj. Borgerlige er de ikke og borgerlige bliver de aldrig.

Farvel til Mette og hendes skødehunde

En bonus ved en borgerlig valgsejr vil værre, at Mette Frederiksen tog sit tøj og forlod Christiansborg og dansk politik. Sjældent har man set en enkel person ødelægge så meget af tilliden til reststaten og demokratiet, som tilfældet er med landets nuværende statsminister.
Mette Frederiksen har efterladt sig et antidemokratisk spor af løgne, trusler og lovbrud. Og hun har kun kunne tillade sig det, fordi hun i Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti og Radikale Venstre har haft nogle logrende skødehunde, som er mere interesseret i at please Socialdemokratiet end at passe på retsstate og demokratiet.
Hvis danskerne vil sende et signal, så straffer de dem, der ulovligt har nedlagt et helt erhverv, som har hånet ikke bare minkavlerne og deres familier men også retsstaten og demokratiet.
Vil man af med den bananrepublik, som Mette Frederiksen har skabt sammen med sine støttepartier, så er der kun en vej. Så skal man stemme borgerligt. Men det er ikke ligegyldigt, hvor den borgerlige stemme sættes.

Statsminister og regering

Hvem der skal være statsminister, og hvem der skal sidde i regering, afhænger helt af den førte politik, hvordan vælgerne stemmer.
Om en borgerlig statsminister skal hedde Søren Pape Poulsen eller Jakob Ellemann, eller for den sags skyld en helt tredje fra den borgerlige blok, skal afhænge af den politik, som vil blive fremlagt i en kommende valgkamp, og ikke mindst af personligheden og troværdigheden.
Men skal man være borgerlig statsminister for Danmark, så skal man selvfølgelig også ville Danmark, sætte Danmark over egne personlige ambitioner og ikke mindst internationale organisationer og konventioner.
Når det gælder sammensætningen af regeringen, så er der et krav, som skal opfyldes. Det skal ikke være en regering bestående af kun et parti. Vi har i denne periode set, hvor galt det kan gå med en regering bestående af et parti, specielt når partiet ledes af en magtsyg arrogant antidemokrat.
Det ville klæde demokratiet, at få et nyt borgerligt parti, som ikke har prøvet det før, i regering. De gamle partier har brug for lidt modvægt til den DJØFske tankegang, der har skadet Danmark de seneste mange årtier.
Vi har brug for borgerlige, borgerlige der vil Danmark.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her

LÆS OGSÅ