NYHED

Journalistuddannelse forstærker den politisk korrekte røde indoktrinering 

Danmarks medie- og journalisthøjskole går all in på uddannelsen af knaldrøde journalister. Den politiske korrekthed skal gennemsyre journalistikken.
Journalistuddannelse forstærker den politisk korrekte røde indoktrinering 

Læs hele vores kritiske tema om de danske medier her. Du kan også se vores varedeklaration af journalister her.

Man skal være journalist, eller fra resten af centrum-venstre, for at påstå, at der ikke sker en vinkling og bias hos de danske medier. En vinkling der er til fordel for rød stue, de politisk korrekte og resten af krænkelseskulturen.

Det kan måske hænge sammen med, at rød stue med jævne mellemrum sender bestikkelse af sted til de danske statsmedier og statsstøttede medier.

Vi har flere gange her på Danmarks Fremtid kunne dokumentere forbindelserne mellem journalister og centrum-venstre, hvordan journalister “glemmer” at fortælle om deres inhabilitet, glemmer at varedeklarere sig selv.

Vi har også kunne fortælle, at journalisternes egen fagforening, Journalistforbundet, opfordrer til, at journalisterne glemmer alt om fair dækning i historier om #metoo, #enblandtos og krænkelser generelt. 

Går all in på politisk korrekt indoktrinering

Vi har også skrevet om, hvordan Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) er mestre i at uddanne knaldrøde venstreorienterede ekstremistiske journalister. 

Faktisk viser en undersøgelse af de studerende på DMJX, at de studerende bliver mere og mere knaldrøde, falder for kommunistisk og socialistisk propaganda.

Men det er åbenbart ikke nok for DMJX, at man allerede uddanner journalister og kommunikationsfolk til at lave propganda for rød stue, man vil nu gå all in på den politisk korrekte vinkling.

På deres hjemmeside skriver  uddannelsestedet følgende:

Vi dedikerer nu et helt semester af Kommunikationsuddannelsen til samfundsansvar. Så vores studerende bliver klædt på til at formidle komplekst stof om fx grøn omstilling, bæredygtighed, diversitet eller socialt ansvar.

Danmarks medie- og journalisthøjskole

Grøn omstilling, bæredygtighed og diversitet. Det lyder som et afsnit i et partiprogram fra partierne hos centrum-venstre.

Man skriver godt nok, at det kommer til at ske på Kommunikationsuddannelsen, men der er ingen tvivl om, at skolen med denne udmelding viser, at man ønsker at indoktrinere alle deres studerende. 

At skolen selv meddeler, at de i forvejen har nogle “dygtige forskere og undervisere, der er med helt fremme indenfor det her felt” bekræfter jo bare påstanden.

DMJX vil nok påstå, at de ikke indoktrinerer deres studerende, at de ikke får deres studerende uddannet i vinkling og bias, men skolens eget indlæg, om de nye tiltag, er sådan set dokumentation nok.

Når skolen ligefrem laver reklamevideoer for journalistuddannelsen, der henvender sig til Enhedslisten segmentet, så afslører man også sig selv. Det kan du se mere til i denne video

Vi har et kæmpe demokratisk problem. Problemet hedder danske journalister og medier.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ