Danmarks Fremtid
NYHED

Danmarks Radio’s Christine Cordsen lyver i minkskandalen

Støttepartierne agerer skødehunde for Mette Frederiksen, og statsmedierne følger efter. Journalist Christine Cordsen fanget i løgn.
Danmarks Radio's Christine Cordsen lyver i minkskandalen

Her til aften forsætter skandalen omkring nedslagtningen af alle danske mink uden lovhjemmel. Og denne gang er det journalisten Christine Cordsen fra statsmediet Danmarks Radio, der vælger at manipulere med fakta og virkeligheden.

På Twitter har hun, i en kommentar til en debat mellem Søren Pind og Rasmus Jarlov om netop minkskandalen, skrevet følgende:

Ikke i dagens afhøring, men i andre afhøringer har der været fremlagt oversigter, der viser, at myndighederne ikke med tvang har aflivet mink uden lovhjemmel. Ikke at jeg skal blande mig i jeres interne diskussioner

Når politi og hæren møder op på din minkfarm, så er det med tvang, at du afliver dine mink.

Hvordan ville Christine Cordsen mon selv have følt, hvis hendes gårdsplads var fyldt op med militær og politi?

Ville hun have haft modet til at afvise myndighederne? Myndighederne der endda stod med dokumenter i hånden?

Journalist Christine Cordsen fra Danmarks Radio ved udemærket godt, at Rigspolitiet forsøgte at presse minkavlere på raske minkfarme til aflivning, selvom der ikke var lovhjemmel til dette.

Det er ganske enkelt en skandale, at en journalist, der dækker minkskandalen for statsmediet Danmarks Radio, kan lyve og manipulerer så meget, som hun gør her.

Man ser endnu en journalist hos statsmedierne, der ikke kan lade være med at vinkle sager på baggrund af egne politiske holdninger,

Christine Cordsen skulle have været fyret

Det er ikke første gang, at DR Nyheders politiske reporter er ude at markere sig.

Christine Cordsen er den samme journalist, der på statsmediet Danmarks Radio har udtalt følgende om Dansk Folkeparti:

– Dansk Folkeparti som sådan dyrker en illusion om, at man kan rulle det hele tilbage, og man kan sende folk hjem, og vi kan få et samfund som i 50erne, hvor der ikke var så mange med en anden hudfarve end grisefarvet

Allerede den gang skulle ledelsen på DR have forflyttet Cordsen fra jobbet som politisk journalist til at reportere om lokale strikkeklubber.

Ikke første gang DR Nyheder manipulerer i minkskandalen

Havde det bare været den enkelte journalist hos DR Nyheder, der havde et problem med at  forholde sig til sagen, så kunne det hurtigt være løst.

Men der er en grundlæggende kultur hos DR Nyheder, hvor det gælder om at manipulerer og lyve så meget som muligt til fordel for Mette Frederiksen og regeringen.

Vi har tidligere her på Danmarks Fremtid bragt eksempler på, hvordan DR Nyheder’s journalister gør alt for at manipulere med sandheden. 

Endnu engang viser statsmedierne, at de tror, at licens er løn for at lave spinarbejde og propaganda for regeringen, for Socialdemokrtaiet.

Endnu engang viser statsmedierne, at det er på tide, at afskaffe statsmedier, licens og mediestøtte.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ