Danmarks Fremtid
NYHED

DR lukker ned for shitstorm på P1

DR har valgt at lukke ned for P1's shitstorm efter studieværten Mads Aagaard Danielsen ikke kunne holde fingrene for sig selv.
Danmarks Fremtid - borgerlige der vil danmark

DR har netop udsendt en pressemeddelelse, hvor de skriver, at de nu vil lukke programmet Shitstorm på P1.

Det sker efter at værten på programmet, Mads Aagaard Danielsen, er blevet afsløret i at have krænket flere mandlige og kvindelige kollegaer hos statsmediet.

Han har blandt andet tvunget en kvindelig kollega til et blowjob på et af DR Byens toiletter.

DR’s pressemeddelelse

DR skriver følgende i pressemeddelelsen:

– Med historien om programmets værts adfærd og krænkelser, tror vi ikke på at programmets integritet kan genetableres. Også selvom resten af det meget dygtige hold, der laver programmet, hverken har lod eller del i den pågældendes krænkelser. I dialog med blandt andre ‘Shitstorm’s hidtidige medvært, Sanne Cigale, er det derfor besluttet at programmet omgående lukkes, oplyser ledende redaktionschef Gustav Lützhøft.

Ny Shitstorm allerede på vej

Nederst i pressemeddelelsen skriver DR, at de vil udvikle et nyt koncept. Et koncept, der lyder fuldstændig som Shitstorm:

– De nærmeste uger vil blive brugt på at udvikle et nyt koncept, hvor debatkultur og sociale medier er i centrum. Det er emner, der i høj grad præger den demokratiske debat i disse år, og DR har et helt uændret ønske om at prioritere det.

Man har lidt på fornemmelsen, at DR forsøger at skjule deres hykleri, dobbeltmoral og cover up.

Imens DR sejler, beskytter krænkere, forsætter generaldirektør Maria Rørbye Rønn med at hæve vores skattekroner.

LÆS OGSÅ