NYHED

Ekstra Bladet fyrer Inger Støjberg og afslører vinklingen

Det tog ikke mange dage for den nye chefredaktør på Ekstra Bladet at få hans fremtidige vinkling på plads. Ekstra Bladet fyrer Inger Støjberg.
Ekstra Bladet fyrer Inger Støjberg og afslører vinklingen

Det tog ikke den nye chefredaktør på Ekstra Bladet, Knud Brix, mange dage, før han afslørede hans nye vinkling og ikke mindst hans kæmpe hykleri.

I dag valgte Knud Brix nemlig at fyre Inger Støjberg som klummeskribent, selv om det ikke er mange måneder siden, hun blev ansat.

Til Ekstra Bladet’s egen mikrofonholdende journalist giver Knud Brix bl.a. følgende begrundelse for fyringen:

Når Inger Støjberg ikke skal skrive for Ekstra Bladet, er det, fordi hun har et politisk projekt nu. Vi har ikke politikere ansat, som har et projekt, de skal bære over en målstreg.

Knud Brix, chefredaktør Ekstra Bladet

Det kan man jo så mene er en gyldig begrundelse for at sige farvel til Støjberg efter så kort tid.

Problemet er bare, at det ikke hænger sammen med det indhold Ekstra Bladet leverer i det daglige.

For hvis Støjberg skal fyres, så skal hans journalister det jo også, når de har et politisk projekt. For eksempel har vi skrevet om deres journalist Karl-Emil Aagard, der har et politisk projekt sammen med Alternativet.

Men han passer nok bedre end i den politisk korrekte centrum-venstre vinkling.

Desuden så vidste Ekstra Bladet allerede den gang, at Støjberg var en politiker, og forsat er en politiker, med et projekt.

Klummeskribent med politisk projekt

Den nye chefredaktør for Ekstra Bladet, Knud Brix, begrunder desuden hans fyring af Støjberg med, at hun, sammen med Dansk Folkeparti’s Kristian Thulesen Dahl, har planlagt en turné, hvor de vil kæmpe for et nej til den kommende afstemning om forsvarsforbeholdet.

Hun drager på en turné med Kristian Thulesen Dahl, hvor hun vil kæmpe for et nej til folkeafstemningen

Knud Brix, chefredaktør Ekstra Bladet

Men igen viser Knud Brix’s begrundelse at være tomme ord og hyleri. For avisen har forsat en klumme skribent ved navn Randahl Fink ansat.

En klummeskribent der dagligt kæmper for et ja til den kommende afstemning om forsvarsforbeholdet. En klummeskribent der med jævne mellemrum skriver klummer, der er med til at promovere hans eget politiske projekt.

En klummeskribent der for nylig skrev en klumme, hvor han udviste manglende respekt for retsstaten og lighed for loven.

En klummeskribent der på Twitter, efter fyringen af Inger Støjberg, igen viser manglende respekt for ytringsfriheden og ingen forståelse for retsstaten.

Med fyringen af Inger Støjberg og hans efterfølgende hykleri, har Knud Brix afsløret hans kommende tid som chefredaktør for Ekstra Bladet.

Han vil nu dreje Ekstra Bladet tilbage til den centrum-venstre vinkling, som Poul Madsen efterlod som sit varemærke.

Inger Støjberg siger farvel

Inger Støjberg har på Facebook selv valgt at kommentere fyringen. Hun skriver bl.a. følgende: 

Jeg har lært meget, og været glad for hver eneste klumme, som jeg har fået lov til at skrive. Held og lykke til den nye chefredaktør, Knud Brix!

Inger Støjberg

Heldigvis findes der mange andre platforme som Inger Støjberg kan komme til orde på.

Nu om dage kan medierne ikke med held censurere personer, bare fordi de ikke lige passer ind i den politisk korrekte centrum-venstre vinkling.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ