NYHED

Radikale Jakob Ellemann-Jensen i skyggen af Frederiksen og Bertelsen

Jakob Ellemann vil være statsminister i en borgerlig regering. Men hans knæfald for Mette Frederiksen og Barbara Bertelsen er en stopklods.
Radikale Jakob Ellemann-Jensen i skyggen af Mette Frederiksen og Barbara Bertelsen
Til Jyllands-Posten fortæller Jakob Ellemann-Jensen, at han ikke ser noget problem i, at statsministeriets skandaleramte departementchef, Barbara Bertelsen, får en helt central rolle, når der skal dannes regering efter et kommende valg. Han udtrykker, som statsminister Mette Frederiksen, tillid til den politiske embedsmand, Barbara Bertelsen.
Venstre’s formand Jakob Ellemann-Jensen, der gerne vil være statsminister efter et valg, ser altså ingen problemer i, at en embedsmand, der har vist sig mere loyalt over for Socialdemokratiet og Mette Frederiksen, end over for Danmark og danskerne, skal styre slagets gang efter et valg.
Med Jakob Ellemann-Jensen’s opbakning til Barbara Bertelsen bakker han indirekte op om lovbrud, løgne, trusler og bortskaffelse af beviser.
Jakob Ellemann-Jensen forsøger at ligne en statsmand, når han blandt andet forsvarer embedsmænd. Men problemet er, at der er tale om politiske embedsmænd. Embedsmænd der tjener Socialdemokratiet frem for Danmark.

På tur med Mette Frederiksen

Det er skræmmende at se, hvordan Jakob Ellemann-Jensen gang på gang kommer til at fremstå som en naiv skødehund over for både Mette Frederiksen, hendes regering og ikke mindst Socialdemokratiets beskidte metoder og spin.

Statsminister Mette Frederiksen rejser den 24.-25. november på officielt besøg til Ghana og besøger det danske fregatbidrag i Guineabugten. Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen deltager i besøget.

Statsministeriet
Midt under en af danmarkshistoriens største  politiske skandaler, minkskandalen, hvor Mette Frederiksen gang på gang dokumenterede, at hun ikke forstår demokratiets og retsstatens spilleregler, valgte Jakob Ellemann-Jensen for eksempel at lade sig misbruge som en skødehund af netop statsministeren.
Venstres formand valgte at rejse med statsministeren på en tur til Afrika, hvor han blev misbrugt til opstillede billeder, der skulle vise over for danskerne, at Mette Frederiksen da lyttede og samarbejdede med oppositionen i folketinget.
At Venstre’s hær af skatteyderbetalte spinfolk ikke advarede deres chef, som åbenbart ikke selv kunne se han blev misbrugt, er ganske enkelt chokerende.
Med Jakob Ellemann-Jensen’s naivitet over for både Mette Frederiksen og Barbara Bertelsen ligner han ikke en statsmand, men en forpjusket hundehvalp, der gerne kravler op i skødet hos politiske modstandere.
Ser man desuden på Jakob Ellemann-Jensen’s politiske baggrund, så er det tydeligt, at han ikke er en sikker borgerlig stemme.

Ellemann har radikale træk

Jakob Ellemann-Jensen meldte sig ud af Venstre i 2007, da den tidligere socialdemokrat og kritiker af den naive migrantpolitik Karen Jespersen meldte sig ind i partiet. Ellemann’ s udmeldelse skete på grund af tonen i udlændingedebatten i partiet, som han mente var blevet for hård.
Jakob Ellemann-Jensen, der er søn af afdøde Uffe Ellemann-jensen, meldte sig derefter ind i det nye parti Ny Alliance, som på det tidspunkt var mere radikalt end de radikale selv.
Ny Alliance havde dog en kort levetid på et år. Da Lars Løkke Rasmussen blev formand for Venstre i 2009 var han igen tilbage i Venstre.
Da Jakob Ellemann-Jensen holdt sin første tale som formand for Venstre, kunne det lige så godt have været Sofie Carsten Nielsen fra Radikale Venstre, der holdt talen.
Talen var en lang omgang misforstået tolerance og offermentalitet over for en ideologi der ikke vil Danmark. Det var knæfald for islam. En ideologi der sætter religiøs ekstremisme over retsstat, demokrati og ikke mindst frihed.
Det er tydeligt, at Jakob Ellemann-Jensen har den naive radikale tilgang til migrantpolitiken. Så chancen for at Venstre kommer til at indgå et skadeligt samarbejde med Radikale Venstre, eller rækken af radikale kopibands, er meget stor.

Ellemann har ikke modet

Vi har et Venstre under Jakob Ellemann, der skifter mellem at være et Radikalt eller Socialdemokratisk kopiband. Ellemann har ikke modet til at stå fast, men lader sig styre rundt af Mette Frederiksens spinmaskine. Det så vi for eksempel, da Venstre pludselig vendte på en tallerken med Arne pensionen.
Vil man det borgerlige Danmark, så er en stemme på Jakob Ellemann-Jensen og Venstre ikke vejen frem. Så kan man risikere mere af det nuværende. Så kan man risikere en regering med enten Radikale eller Socialdemokratiet. Endda begge hvis det går helt galt.
Stem borgerligt. På borgerlige der vil Danmark.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her

LÆS OGSÅ