NYHED

Ellemann’s nye ministerkollega: hyldede overfald på Fogh

De nye ministre er blevet præsenteret. Venstre skal nu sidde i regering med Rosenkrantz-Theil, kvinden der hyldede overfald på Anders Fogh.
Jakob Ellemanns nye ministerkollega hyldede overfald på Anders Fogh - Pernille Rosenkrantz-Theil - Ny regering
Den nye korrupte regering, også kaldet Danmarkshistoriens største politiske korruptionsskandale, er netop blevet præsenteret i en pressemeddelese og er på vej til dronningen på Amalienborg og efterfølgende til mikrofonholderi over for den danske presse, der allerede har glemt alt om lovbrud, magtmisbrug og løftebrud.
Blandt de mange ministre, som de to korrupte levebrødspolitikere Jakob Ellemann fra Venstre og Lars Løkke fra Moderaterne, skal arbejde sammen med, finder man det tidligere medlem af Enhedslisten, nu Socialdemokratisk pamper, Pernille Rosenkrantz-Theil.
Samme Pernille Rosenkrantz-Theil der, da hun var ekstremist hos Enhedslisten, jublede over overfaldet på Danmarks tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen. Hun gav i forbindelse med overfaldet udtryk for, at det ligeså godt kunne have været hende, der overfaldt Venstre’s daværende leder. Flere mener den dag i dag, at hun var med til at planlægge overfaldet.
Jeg har flere gange tidligere kritiseret, at bananrepublikkens leder Mette Frederiksen valgte at udnævne en ekstremist til minister. En ekstremist der ikke ville tage afstand til politisk vold og hærværk. Den daværende såkaldte børnenes statsminister Mette Frederiksen valgte endda at udnævne Rosenkrantz-Theil til undervisnings- og børneminister. Sikke et forbillede for vores unge mennesker.
At Jakob Ellemann og Lars Løkke nu vælger at sidde ved samme bord som Rosenkrantz-Theil, der jublede over overfaldet på deres tidligere formand Anders Fogh Rasmusen, bekræfter kun, at de to tidligere borgerlige liberale politikere er villige til at sælge ud af alt for at kunne sidde på bagsædet af en ministerbil.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ