EM 2021: Semifinale afslører danske politikeres dobbeltmoral

Danmark er i semifinalen i EM 2021. Samtidig står mange af de danske politikere til at vinde EM i dobbeltmoral.
EM 2021- Semifinale afslører danske politikeres dobbeltmoral
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Lørdag aften sparkede det danske landshold Danmark i semifinalen i EM 2021. Vi står nu til at møde England på det ikoniske stadion Wembley.

De danske politikere har som altid benyttet et sport arrangement til at sole sig i skyggen af sportsudøverne. EM semifinalen er ingen undtagelse.

EM 2021 ramt af Covid-19

På grund af Covid-19 kan kun danskere bosat i England komme til semifinalen. Det har flere danske politikere reageret ganske kraftigt på.

For eksempel er den radikale politikere Kristian Hegaard igen ude at afslører sig selv som en komplet populist på stemmefiskeri. På Twitter har han siden kvartfinalens afslutning i går aftes skrevet flere Tweets, der kritiserer englænderne for ikke at lukke op for de danske fans. Bl.a. skriver han følgende:

“Hvis ikke DBU og fanklubbens dialog med engelske myndigheder lykkes om flere danske fans på Wembley, må regeringen ringe og spørge Boris hvad der foregår. Hvis det kunne lade sig gøre i Amsterdam og Baku, må det også kunne på Wembley”

Hvad Kristian Hegaard, og andre danske politikere, glemmer er, at Danmark selv har afvist andre landes tilskuere til EM kampe i Parken. Russerne fik for eksempel ikke adgang til opgøret mod Danmark i det indledende gruppespil.

Kristian Hegaard glemmer også, at Radikale har været regeringens marionetdukker, når det gælder nedlukninger og restriktioner i forbindelse med Covid-19 i Danmark. Bl.a. på grund af Radikale stemmer er der forsat mange begrænsninger for danskere, og ikke mindst mange turister, der ønsker at besøge vores smukke land.

Journalister er på billetjagt

Kristian Hegaard kan allerede kåres som europamester i dobbeltmoral og populisme, men han slipper af sted med det, for de danske journalister har mere travlt med at skaffe sig selv og venner billetter til semifinalen end at passe deres arbejde, bl.a. med at afsløre politikernes dobbeltmoral og spin.

Tag f.eks. det her tweet fra en journalist ansat på Ekstra Bladet. James Kristoffer Miles ender ud med at være udenrigsminister Jeppe Kofod og resten af regeringens propagandamaskine:

Det er fantastisk, at Danmark igen er i en EM semifinale, men det er direkte ynkeligt at opleve, hvordan politikerne, og mange journalister, er ved at vinde europamesterskabet i dobbeltmoral.

Danmark har forsat mange tåbelige restriktioner, og det må politikerne gøre noget ved.

Og lad os så slå de englændere på Wembley.

Deltag i debatten på vores Facebook side.

Læs også disse indlæg

Alternativet politiker chikanerer offentlig ansatte

Dom: Alternativet politiker chikanerer offentlig ansatte

Inger Støjberg formand for Dansk Folkeparti?

Inger Støjberg formand for Dansk Folkeparti?

Tør Ekstra Bladet bringe Muhammed tegningerne?

Tør Ekstra Bladet bringe Muhammed tegningerne?

Dagens Tweet i #dkpol - Ole Birk Olesen V2

Dagens Tweet i #dkpol: Ole Birk Olesen

En del af disse temaer

Tema Mediestøtte Licens Statsmedier - Danmarks Fremtid
Tema Covid-19 - Danmarks Fremtid

Relaterede politikere

Danmarks Fremtid - Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark

Kristian Hegaard

Jeppe Kofod - Socialdemokratiet - Danmarks Fremtid

Jeppe Kofod

Læs mere om disse partier

Radikale Venstre

Seneste nyheder

Seneste debatindlæg

Seneste videoer

Kritiske spørgsmål? Lev med det

I folketingets spørgetime viser Mette Frederiksen igen sin arrogance og sit magtmisbrug. Kritiske spørgsmål får hende til at lukke ned.