Danmarks Fremtid
NYHED

Embedsmænd kaldte Støjberg for støjsender

De samme embedsmænd, der nu vidner mod Inger Støjberg, kaldte hende for Støjsender. Igen afsløres rigsretten som en ren skueproces.
Embedsmænd kaldte Støjberg for støjsender

Mens der i den største politiske skandale i danmarkshistroen gang på gang afsløres, hvordan embedsmænd har gjort alt, bl.a. ulovligheder, for at forhindre sandheden om Mette Frederiksens nedslagtning af et helt erhverv, så ser det helt anderledes ud i sagen om Inger Støjberg og barnebrudende.

For her viser det sig, at embedsmænd fra starten af har gjort alt for at modarbejde den daværende integrationsminister Inger Støjberg.

Det har været tydeligt fra start af, at embedsmændene ikke brød sig om Inger Støjberg og hendes politiske holdninger og ønsker.

Nu kan Politiken så fortælle, at blandt de samme embedsmænd, der nu sidder og vidner mod Støjberg, blev hun kaldt støjsender.

Altså de samme embedsmænd, der med deres vidneudsagn kan få Inger Støjberg dømt.

Politiske embedsmænd

Det må efterhånden stå klart for alle, selvfølgelig på nær de politisk korrekte, der er ligeglad med fakta og normal praksis, at der fra starten af i ministeriet har været en modstand mod Støjberg, et ønske om at komme af med hende hurtigst muligt.

Det står nu klart, at de embedmænd, der vidner mod Støjberg, selv har en agenda, og derfor ikke er troværdige vidner.

Det står nu også fudlstændig fast, at vi har politiske embedsmænd i Danmark. Det viser både mink skandalen og sagen om barnebrudene.

Så drop med at lovprise embedsværket, DJØF-samfundet i Danmark. De er medvirkende til at skabe bananrepublikken Danmark.

Embedsmænd der for det meste hælder til centrum-venstre.

Deltag i debatten på Facebook og Twitter. Du kan også indsende debatindlæg her.

Støt os via MobilePay box25487 og støt den daglige drift af Danmarks Fremtid.

LÆS OGSÅ