Danmarks Fremtid
NYHED

#enblandtos initiativtager partifælle med Jeppe Kofod

Mens Mette Frederiksen er ude at belære Herlufsholm om etik og moral, så udviser en Socialdemokrat igen dobbeltmoral, når det gælder krænkere.
en blandt os initiativtager partifælle med Jeppe Kofod - Maria Gudme
I øjeblikket er både statsminister Mette Frederiksen og undervisningsminister Pernille Pernille Rosenkrantz-Theil ude at belære kostskolen Herlufsholm om, hvordan man skal forholde sig til krænkelser, etik og moral.

Men måske statsministeren og Socialdemokratiet skulle tage at få styr på egne krænkelser, hykleri og dobbeltmoral, før man laver spin på en tragisk baggrund.

Alle der bare følger en smule med i dansk politik ved, at Socialdemokratiet har store problemer med at finde en rød tråd i deres mange interne krænkersager i partiet, f.eks. når det handler om krænker og nuværende udenrigsminister, Jeppe Kofod.

Efter de havde banket på, gik der et par minutter, før Kofod åbnede døren og lukkede pigen ud af værelset. Hun var ulykkelig. Hun græd. Blev mere og mere ulykkelig

Man skulle tro, at både #metoo og #enblandtos kunne guide Mette Frederiksen og kammerater igennem deres mange krænkersager, men virkeligheden fortæller noget helt andet.

Når selv initiativtagere af #enblandtos kampagnen glædelig sætter sig til rette i Folketinget for Socialdemokratiet, så viser det sig, hvor meget hykleri og dobbeltmoral, der er hos ikke bare socialdemokratiet men hele venstrefløjen.

Maria Gudme svigter #enblandtos

I forbindelse med Nick Hækkerups afgang fra dansk politik, skulle han erstattes af en partifælle, og det blev 1. suppleanten Maria Gudme.

Hun skrev bl.a. følgende på Facebook, da det kom frem, at hun nu skulle være folketingskandidat for Socialdemokratiet:

I går fik jeg beskeden om, at jeg får mulighed for at træde ind i folketinget - og så endda på 1. maj! Jeg er enormt overvældet, glad, stolt og fuldstændigt overbevist om, at jeg griber chancen nu, hvor den byder sig. Lige om lidt er jeg derfor Socialdemokratiets nyeste folketingsmedlem.

Men bag dette glædesudbrud gemmer der sig endnu en omgang hykleri og dobbeltmoral hos Socialdemokratiet og krænkelseskulturen.

For kigger man lidt nærmere på personen Maria Gudme, så kan man se, at hun bl.a. på Twitter beskriver sig selv som en af initiativtagerne til #enblandtos, kampagnen. En kampagne der skulle sætte fokus på overgreb og krænkelser af kvinder.

Men så længe Maria Gudme kan få en skatteyderbetalt plads i Folketinget, så er hun villig til at se bort fra krænkelser, hendes egen etik og moral.

Hun har intet problem med at være medlem af og sidde i Folketinget for et parti, der ikke bare beskytter krænkere, men som også gerne forfremmer dem til at være ministre.

Der er hykleri og dobbeltmoral i verdensklasse, men Maria Gudme og Socialdemokratiet kan gørre som det passer dem, fordi medierne også svigter i dette tilfælde.

Nå ja, og så er nogle af de andre initiativtager til #enblandtos selvfølgelig fra Radikale Venstre, et parti der selv har deres problemer med hykleri og dobbeltmoral.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ