Danmarks Fremtid
47,5%
NYHED

Advarsel: En stemme på Løkke er en stemme på Mette

Lars Løkke Rasmussens nye beskæftigelsesprojekt Moderaterne går frem i meningsmålingerne. Det er en direkte stemme på Mette Frederiksen.
En stemme på Lars Løkke Rasmussen er en stemme på Mette Frederiksen - skødehunde - valget er dit - Folketingsvalg 2022
Med stor opbakning fra medierne, der er dybt forelsket i endnu et radikalt kopiband, så går det kun fremad for Lars Løkke Rasmussen og hans nye beskæftigelsesprojekt Moderaterne i meningsmålingerne. Alt tyder på, at de radikale vælgere er ved at udskifte Sofie Carsten Nielsen med Lars Løkke Rasmussen. Det i sig selv må være advarsel nok.
Lars Løkke Rasmussen bliver nu storrost til skyerne, senest ved partilederdebatten onsdag aften, af de samme journalister, som ellers har været efter den tidligere statsminister og leder af Venstre, for alle hans mange skandaler gennem tiden.
Hvorfor har journalisterne pludselig fundet en ny ynglingsfigur i Lars Løkke Rasmussen? Fordi han på intet tidspunkt har garanteret, at han ikke vil give Mette Frederiksen og / eller Socialdemokratiet fire år mere ved magten i Danmark. Fire år mere med lovbrud, løgne, trusler og svindel.

Det er er drømmescenarie for journalisterne, hvor over 8o procent stemmer på partier hos centrum-Venstre. Særlig partier med radikale tendenser. Alt hvad der overhovedet nærmer sig midten af dansk politik er en lækkerbisken for de danske journalister, som allerede tidligt i valgkampen har vist en skandaløs vinkling og bias. Det kan du læse mere om her.

Vi så den samme situation, da Uffe Elbæk første gang forsøgte at komme i Folketinget med et af hans mange radikaliserede partier, Alternativet. Da det på valgaftenen lykkedes for partiet at komme i Folketinget, stod de mikrofonholdende journalister nærmest og jublede med en Uffe Elbæk, der virkede til at være på noget, der var stærkere en sjov tobak.

Mettes nye skødehund

Når det gælder statsminister Mette Frederiksen, så vil hun med glæde give Lars Løkke Rasmussen en ministerbil, for så fastholder hun magten og kan tilmed sige, at hun mente, hvad hun sagde, da hun gik efter en midterregering. Noget hun ellers havde afvist indtil dagen før hendes valgudskrivelse.
Når det gælder Lars Løkke Rasmussen vil han bare være endnu en skødehund for Mette Frederiksen. Fuldstændig som Mai Villadsen, Pia Olsen Dyhr og Sofie Carsten Nielsen har været det gennem denne her regeringsperiode. Mette Frederiksen afliver gerne Radikale Venstre for at få en ny hundehvalp.
Mette Frederiksen vil fortsat kunne gøre som det passer hende. Fuldstændig unden konsekvenser. Støttepartierne skal nok holde sig for øjenene. Bare de får ‘lidt’ skattemidler at kunne bruge løs af. Også Lars Løkke Rasmussen og Moderaterne.
For som de tre røde partiledere, så er Lars Løkke Rasmussen heller ikke interesseret i grundlov, retsstat, retsfølelse og demokrati. Det er bare begreber, der gør livet besværligt for levebrødspolitikere.

Løkke er interesseret i Løkke

Lars Løkke Rasmussen er interesseret i Lars Løkke Rasmussen. Og kun Lars Løkke Rasmussen. En Lars Løkke Rasmussen, der igen får mulighed for at have fingrene dybt nede i statskassen, mens Lars Løkke Rasmussen opvartes af embedsmænd og ministerchauffører. For sådan har der været gennem hele Lars Løkkes karriere helt tilbage til tiden i Venstres Ungdom.
Vil man have en borgerlig regering, og vil man have, at lovbrud, løgne, trusler og svindel skal have konsekvenser, så skal man ikke stemme på Lars Løkke Rasmussen og Moderaterne. Ikke stemme på partier, der ikke vil afvise at støtte Mette Frederiksen og hendes magtbegærlige Socialdemokrati.
For med en stemme på Lars Løkke Rasmussen og hans nye beskæftigelsesprojekt, Moderaterne, så risikerer man at give magten til Mette Frederiksen og Socialdemokratiet i fire år mere.
Vi har de første dage af valgdagen set, hvordan Mette Frederiksen, så snart hun ser en mulighed for det, stiller sig op ved siden af Lars Løkke Rasmussen, så pressefotograferne kan tage nogle gode spinfotos.
Lars Løkke Rasmussen lader sig misbruge i den socialdemokratiske valgkamp. Og han er fuldstændig ligeglad. Specielt når han kan se en ministerbil i det fjerne. En gang levebrødspolitiker, altid levebrødspolitiker.
Det kan opsummeres ganske enkelt: stol hverken på Mette Frederiksen eller hendes nye skødehund, Lars Løkke Rasmussen. Og stol slet ikke på mediernes groteske centrum-venstre vinkling, som er eskaleret de første dage af valgkampen. Til fordel for netop Mette Frederiksen og Lars Løkke Rasmussen.
God valgkamp og god weekend.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ