NYHED

Enhedslisten får asylcenter for LGBT+

Først bruger centrum-venstre miliarder af skattemidler på at importere islam. Derefter bruger man så endnu flere skattemidler på konsekvenserne af mere Islam.
Enhedslisten får asylcenter for LGBT+

Enhedslisten og regeringen er blevet enige om at bruge skattemidler på et asylcenter for LGBT+ personer. Det er ganske enkelt vanvid og endnu mere misbrug af danskernes skattemidler på en forfejlet naiv politik.

Asylcenter for LGBT+

Venstrefløjen, og speciel Enhedslisten, der konstant omfavner ideologien Islam og ønsker at Danmark skal have mere Islam, vil nu bruge flere af danskernes penge på konsekvenserne af deres egen forfejlede politik og import af Islam.

For er du en LGBT+ person, så er du ikke sikker på de asylcentre, der i dag eksisterer i Danmark. Asylcentre hvor hovedparten af beboerne er tilhængere af ideologien islam.

Facebook skriver Rosa Lund fra Enhedslisten blandt andet følgende om det nye asylcenter til LGBT+ personer:

“Nogle af de mennesker der søger asyl i Danmark kommer hertil fordi de er individuelt forfulgt i deres hjemland grundet deres seksualitet eller kønsidentitet. Der er mange grimme eksempler på at mennesker bliver hængt ud i aviser eller modtager domme med fysisk afstraffelse og lignende alene på grund af at de tilhører en LGBT+ minoritet”

Rosa Lund skriver noget så hjerteskærende om beskyttelse og forfølgelse af minoriteter i andre lande. Men hvad Rosa Lund ikke skriver, er den primære årsag til at mange er forfulgte, må flygte.

Enhedslisten og Islam

Hun nævner ikke et ord om Islam. Islam som vil gøre alt for at udrydde homoseksulle fra jordens overflade.

Det er ganske enkelt skræmmende, at centrum-venstre ikke selv kan se, at det er deres egen import, deres egen forfejlede politik, der gør, at det nu er nødvendigt at bruge yderligere skattemidler på konsekvenserne af Islam.

Vil Enhedslisten også være med til at betale for ekstra sikrede skoler til feks jøder? Jøderne er igen et forfulgt folkefærd i Danmark og resten af vesten. Takket være endnu en mørk ideologi, takket være speciel Islam’s invasion af vesten.

En konsekvens af centrum-Venstres årtier lange import af Islam og svigt af Danmark.   

Og sådan kunne man blive ved. Konsekvensen af den massive import af islam, og dens kultur, koster ikke bare danskerne milliarder af kroner, det koster også vores sikkerhed, vores værdier og kultur.

Regeringens bestikkelse

Når det gælder udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye så afslører hans melding om et LGBT+ asylcenter regeringens vælgerbedrag. Udadtil spiller man hårde, men når det gælder den reelle daglige politik, så er man forsat lige så naive politisk korrekte som altid.

Først bruger centrum-venstre milliarder af skattekroner på at importere tilhængere af en ideologi, der vil LGBT+ til livs, hvorefter man nu vil bruge yderligere skattepenge på at beskytte bl.a. homoseksuelle fra selvsamme ideologi.

Man kan ikke opfinde det her vanvid.

Man har på fornemmelsen, at dagens udmelding fra regeringen er ren bestikkelse til Enhedslisten og de andre støttepartier, for at holde hånden over lovbrud, løgn, trusler og bedrag.

I stedet for at bruge flere af danskenes penge på Islam, skulle centrum-venstre tage at deltage i kampen mod Islam, deltage i kampen for frihed, fred og demokrati.

LÆS OGSÅ