NYHED

Enhedslisten: nedlæg dansk militær

Enhedslisten bliver i disse dage udstillet som det ekstremistiske parti, de er. Partiet vil ikke kun ud af NATO, de vil også af med dansk militær.
Enhedslisten nedlæg dansk militær

Mens Putin og russerne forsætter med at dræbe uskyldige civile i Ukraine, forsætter Enhedslisten herhjemme med at udstille deres landsskadelige virksomhed, deres ekstremisme.

Som vi tidligere har skrevet, ønsker Enhedlisten at melde Danmark ud af NATO.

Vi bekæmper militarismen og arbejder for dansk udmeldelse af NATO

Enhedslistens principprogram
Nato der har været med til at sikre Danmark vores frihed, først fra Sovjetunionens kommunisme og nu Putins psykopatiske adfærd.

Væk med dansk militær

Men det er ikke kun NATO, partiet vil have Danmark ud af. Det er vores totale forsvar. I Enhedslisten’s principprogram står der klart og tydeligt:

Vi går ind for at det danske militær nedlægges

Enhedslistens principprogram

Partiet kan lige så godt stille sig op med de russiske flag og råbe “Putin, Putin, Putin”

Enhedslistens principprogram er en lang liste med landsskadelige tiltag, og partiet bør behandles, som det de er, landsskadelige antidemokrater.

Enhedslistens bortforklaringer

Men kritiserer man partiet for at svigte dansk forsvar, for at stemme nej til Danmarks sikkerhed, så spiller de forarget, kalder det misinformation.

I de her dage vælter det ogå frem med pro russiske og anti ukrainske udtalelser fra mange af Enhedslistens folketingesmedlemmer og aktive medlemmer af ledelsen.

Men konfronteres partiet med disse skandaløse udtalelser, så spiller de komiske Ali, kommer med udtalelser som denne fra forsvarsordfører Eva Flyvholm:

Det er decideret komisk, hvis ikke det skete på en tragisk baggrund.

Landsskadelig

Det er på tide, at både medier og Folketinget behandler Enhedslisten som de ekstremister, de er. Afslør partiet i medierne, boycot partiet i Folketinget.

Arbejder man sammen med Mai Villadsen og Enhedslisten, så arbejder man sammen med landsskadelige personer.

Partiet er ved at nedsmelte totalt, og det eneste, der skulle til, var en lille smule kritisk tilgang fra de danske medier.

Journalister skal have ros for, at de endelige sætter deres fag og arbejde over partimedlemskab, men det skulle være sket tidligere.

Indtil nu har medierne svigtet Danmark ved at holde hånden over Enhedslisten.

Hvad synes du om Enhedslistens principprogram, deres udtalelser om NATO og det danske militær? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også indsende debatindlæg her.

LÆS OGSÅ