Danmarks Fremtid - fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark - nyheder - debat - video
47,5%
NYHED

Enhedslisten: Grundlovsbrud ikke nok til at vælte regeringen

Enhedslisten bryder nu tavsheden i mink skandalen. Pernille Skipper siger nu, at grundlovsbrud ikke er nok til at vælte regeringen.
Enhedslisten - Grundlovsbrud ikke nok til at vælte regeringen

De tre støttepartier Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti og Radikale Venstre har indtil nu været tavse, efter at det blev afsløret, at Mette Frederiksen har slettet sms’er for at skjule hendes og hendes regerings bevidste grundlovsbrud.

Men nu bryder Enhedslistens’s Pernille Skipper tavsheden med et opslag på Facebook.

Med opslaget viser Pernille Skipper med al tydelighed, at Enhedslisten mangler den helt grundlæggende forståelse for demokratiet, at partiet er de komplette marionetdukker for Mette Frederiksen og Socialdemokratiet.

Pernille Skipper viser også en komplet naivitet, man sjældent har set i dansk politik. Noget der siger en hel del. Hun skiver bl.a. følgende:

Jeg mangler stadig at forstå, hvad statsministeren motiv skulle være for at begå bevidst lovbrud og så efterfølgende slette sms’er for at dække over det. Hvorfor?

Folketingsmedlemmet Skipper kan ikke forstå, at nogen vil slette beviser, for at slippe for en dom? Man skal vist være socialist for at være så naiv.

Enhedslisten og Grundlovsbrud

Men ud over at vise en komplet naivitet, så afslører Skipper også, at Enhedslisten ikke har problemer med at støtte en regering, der har begået grundlovsbrud. For i sin tekst, så indrømmer Skipper nemlig, at Enhedslisten godt ved, at statsministeren har begået grundlovsbrud.

Skipper skriver nemlig følgende:

Hun havde af flere omgange i den tid stået på pressemøder og foreslået endda meget indgribende ting, som der ikke var lovhjemmel til. Men som hun så bagefter fik lovhjemmel til af Folketinget.

Bemærk sætningen “ikke lovhjemmel til”. Det er politisk jargon for et klokkeklar lovbrud.

Med hendes opslag forventede Skipper vel, at hun kunne forklare den forsatte støtte til Mette Frederiksen.

Men Skipper ender ud med at udstille sin egen naivitet og Enhedslistens støtte til lovbrud og skabelsen af bananrepublikken Danmark.

For Enhedslisten er grundlovsbrud ikke nok til at vælte en regering.

Så er det man må spørger: hvad skal der egentlig til for at Enhedslisten vil vælte en socialdemokratisk statsminister?

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ