Danmarks Fremtid - fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark - nyheder - debat - video
47,5%
NYHED

Enhedslisten er Mette Frederiksens marionetdukker

I forbindelse med sygeplejerskestrejken, er Enhedslisten igen ude at råbe ulven kommer. Men partiet er Mette Frederiksens marionetdukker.
Enhedslisten er Mette Frederiksens marionetdukker

Så skal vi til det igen. Regeringen støttepartier hyler op og “truer” regeringen. Enhedslisten er særdeles utilfreds med Mette Frederiksen og hendes regering. Men som altid råber kommunisterne kun højt, de ender altid ud med at være regeringens marionetdukker.

I går besluttede regeringen, for at få mediernes opmærksomhed væk fra Afghanistan afsløringerne, at der skulle gribes ind i sygeplejerskekonflikten.

Resultatet er, at den mæglingsskitse, som sygeplejerskerne stemte nej til, nu bliver ophævet til lov. Det er kommunistpartiet ikke tilfreds med. For at sige det mildt.

Det fik straks Pernille Skipper fra det knaldrøde støtteparti til at lange ud efter regeringen på Twitter:

“Enhedslisten har i mange uger bedt regeringen om at tage ansvar. Det er ikke et spørgsmål om indgreb eller ej, men om hvilket indgreb. Politiske forhandlinger om finansiering til opgør med tjenestemandsreformen ville have været det ansvarlige at gøre. Det her er bare uordentligt.”

Også partiets politiske ordfører, Mai Villadsen, er ude med de helt store socialistiske paroler på Facebook:

“Jeg er dybt bekymret over regeringens lovindgreb. Jeg frygter ærlig talt for hele vores velfærdssamfund, når vi har en regering, som siger til tusindvis af sygeplejersker, at man hellere vil lave et hurtigt lovindgreb end at løse ligelønsproblemet nu. Jeg er bange for, at det vil betyde, at mange mennesker ikke har lyst til at være i velfærdsfagene, og vi får endnu sværere ved at skaffe sygeplejersker, SOSU’er, pædagoger, jordemødre, radiografer og mange andre i fremtiden.”

Enhedslisten råber men er de rene marionetdukker

Men det er alt sammen det rene teatertorden. For Mette Frederiksens regering er indtil videre sluppet af sted med lovbrud, trusler, løgne, pamperi, vennetjenester og bestikkelse, uden at Enhedslisten har sat foden i.

Statsministeren hedder stadig Mette Frederiksen, dronningen af spin.

Hele Mink-skandalen taler for sig selv. Støttepartierne fik en meget lille luns kaldet Mogens Jensen, men reddede regeringen.

Man har skældt ud, truet regeringen, når den ikke har leveret, bl.a. når det gælder miljøet og klimaet.

Skældt ud når regeringen har snakket om flygtningelejre i Rwanda.

Råbt og skreget at terrorister og deres børn skal hentes hjem fra syrien, men intet er sket. Endnu.

Og sidst men ikke mindst har Enhedslisten skældt ud, mens ministre som Jeppe Kofod har været på ferie, og statsminister Mette Frederiksen sammen med forsvarsminister Trine Bramsen har været til koncert.

Statsministeren hedder forsat Mette Frederiksen.

Enhedslisten er enhver regerings drømme støtteparti. Rigtige marionetdukker, der slår hælene i og vender ryggen til.

Det samme kan man sige om de to andre støttepartier, SF og Radikale.

Deltag i debatten på vores Facebook side.

LÆS OGSÅ