NYHED

Enhedslisten SF og Radikale er medskyldige i Grundlovsbrud

Vi har en minister og en regering, der har begået grundlovsbrud, men Enhedslisten, SF og Radikale giver ikke dødsstødet. De er medskyldige.
Sofie, Pernille og Pia svigter grundloven

I dag var fødevareminister Mogens Jensen indkaldt i samråd for at stå til ansvar for regeringens grundlovsbrud og ødelæggelse af et helt erhverv, minkavlerne.

Men Enhedslisten, SF og Radikale Venstre gav kunstig åndedræt til både minister og regering.

Dermed er regeringens støttepartier medskyldige i en af Danmarkshistoriens største demokratiske kriser

Enhedslisten og retsstat

På Facebook har Pernille Skipper, Enhedslisten’s politiske leder, endnu ikke lavet et opslag om dagens samråd.

Hun plejer ellers nok at være hurtigt ude at skælde alle og enhver mand ud, hun mener begår lovbrud.

Det seneste opslag hun er lavet, er omkring epidemiloven, hvor hun forsøger at gøre sig selv og Enhedslisten til tilhænger af en retsstat og demokrati.

Men når hun og Enhedslisten forsat holder hånden over en kriminel regering, så er hendes opslag ikke bare hykleri, det er også en hån mod demokratiet og ikke mindst minkavlerne.

SF og lugten af døde mink

Hvor Pernille Skipper endnu ikke har kommenteret dagens samråd, har SF’s leder, Pia Olsen Dyhr, været ude at kommentere på hele situation.

facebook skriver hun:

– Lugten af døde mink der breder sig nær en badesø. En uforstyrret sø, hvor man kan være heldig at se en hjort og en bæver. Militærfolk der bevogter minkgrave og holder øje med hvem der kommer ud og ind. Mennesker i selvlysende heldragter og gravkøer der graver massegrave til døde dyr.

– For mig lyder det som en uhyggelig gyserfilm ? Og helt ærligt, så har det her været og er stadig et uhyggeligt forløb. For både nordjyderne, for minkavlerne, for alle danskere der risikerer at blive alvorligt syge af Corona og for det danske demokrati.

– Corona er en ubuden gæst, og det er nyt for os alle sammen. Selvfølgelig kommer man til at begå fejl i en så ny og så uhyggelig situation. Panik kan ramme. Men uanset hvad, så må vi under ingen omstændigheder se igennem fingre når det kommer til loven. Derfor vil SF have en uvildig undersøgelse af forløbet, som også Folketingets udvalg for forretningsorden peger på. Vi lever – fremfor alt – i en demokratisk retsstat.

– Nu skal den nødvendige lovgivning på plads hurtigst muligt. Vi skal gøre alt for, at epidemien ikke spreder sig. Det er nødvendigt. Og så skal det her katastrofale forløb udredes.

Hendes opslag er en lang hån af både minkavlerne og demokratiet.

For hvis Pia Olsen Dyhr mente hendes opslag, så havde hun og SF allerede stillet et mistillidsvotum til regeringen.

For det er 100 procent klar, at der ER begået grundlovsbrud.

Radikale Venstre bander og håner

Når det gælder den Radikale leder, Sofie Carsten Nielsen, der selv har endog store problemer med sandheden, har hun også lavet et opslag på facebook, hvor hun bl.a. skriver:

– Hold nu kæft, hvor har jeg ondt af minkavlerne, deres familier og ansatte

Men så er det vist hellere ikke så slemt med at have ondt af minkavlerne og deres familier.

For også Radikale Venstre har sendt regeringen til hjørnespark.

Radikale Venstre har heller ikke givet hverken minister eller regering et mistillidsvotum.

En ideologisk kamp

Man kan kun gisne om, hvorfor hverken Enhedslisten, SF eller Radikale Venstre har været ude at forsvare grundlov, retsstat eller demokrati.

Men når man ser på deres kamp mod minkavlerne generelt, kan man få den mistanke, at man lige vil være sikker på at alle mink(avlere) er udryddet, før man griber ind.

LÆS OGSÅ