NYHED

Enhedslisten vil kvæle debat om Kærshovedgård

Enhedslisten langer kraftigt ud efter dem, der tør tage debatten om kriminaliteten ved Kærshovedgård. Partiet er blinde for virkeligheden.
Enhedslisten vil kvæle debat om Kærshovedgård

Venstre’s folketingsmedlem Kristian Pihl Lorentzen er i Dagbladet Ringkøbing-Skjern ude at kritisere regeringen og venstrefløjens vælgerbedrag, når det gælder udrejsecenter Kærshovedgård. Det har fået Enhedslisten’s Christian Juhl op i det røde felt.

Kristian Pihl Lorentzen er som mange andre frustreret over den talrige kriminalitet, der kommer fra de udviste migranter på udrejsecenteret. Han skrev bl.a.:

“Så er den igen gal med kriminelle udvisningsdømte fra udrejsecentret Kærshovedgård ved Bording. Denne gang er der begået groft hjemmerøveri og vold. Det er totalt uacceptabelt, at disse afstumpede personer kan forlade udrejsecentret og sprede rædsel og utryghed. Regeringen har lovet handling. Intet sker.”

Og så rammer Venstre medlemmet fuldstændig plet i hans sidste sætning. Han skriver;

“Desuden skal regeringen indfri løftet til midtjyderne om, at de kriminelle udvisningsdømte flyttes væk fra Kærshovedgård. Nok er nok!”

For regeringen har også her begået et kæmpe vælgerbedrag. Man har ikke fundet en løsning på de kriminelle migranter, og andre, der er udvist af Danmark.

Enhedslisten til angreb på Venstre

Christian Juhl fra Enhedslisten har læst Kristian Pihl Lorentzen læserbrev, og det har fået Enhedslisten’s folketingsmedlem op i det røde felt.

I et modsvar skriver han bl.a. følgende:

“Kristian Pihl Lorentzen er på primitiv stemmejagt ved at udskamme beboerne på Kærshovedgaard. Et uacceptabelt hjemmerøveri bruger han til at dæmonisere alle flygtninge på centret. Pihl Lorentzen skruer tonen helt op i det skingre leje: …disse afstumpede personer spreder rædsel og utryghed … de skal udsendes med tvang … “

Som altid ønsker Enhedslisten, og de andre partier på venstrefløjen, at censurere debatten om migranters påvirkning af det danske samfund.

Man forstå sådan set godt venstrefløjen. For hvis vi får en åben debat, der baserer sig på virkeligheden, så vil sandheden jo komme frem.

Sandheden om den naive politik, der har påvirket Danmark. Påvirket vores suverænitet, kultur og værdier. Hævet kriminalitet over grænserne. Kriminalitet der dagligt rammer den enkelte dansker.

For en af årsagerne til, at vi ikke kan komme af med disse kriminelle migranter er jo, at politikerne hænger fast i forældede konventioner.

Så sent som i går skrev vi om, hvordan regeringen igen lavede udlændingelempelser, på grund af konventioner, der beskytter migranter og kriminelle.

Kærshovedgård får kriminaliteten til at stige

Selv om Christian Juhl fra Enhedslisten ikke vil indrømme det, så er sandheden om Kærshovedgård ganske skræmmende, når det gælder fakta om kriminalitet.

Sandheden er, at beboerne på udrejsecenteret i Midtjylland har brudt loven tusindvis af gange. Politikernes naivitet rammer danskernes hverdag.

Bl.a. rammes området tæt på udrejsecenteret af mange butiksrøverier, og flere af migranterne agerer som narko pushere i området.

Ikke bare rammer kriminaliteten beboerne i området. da migranterne på Kærshovedgård kan komme og gå som de stort set vil, så spreder kriminaliteten sig til hele landet.

Det kan man bl.a. læse i B.T.

Det er på tide, at Enhedslisten, og resten af rød stue, indser konsekvenserne af deres egen naive politik. En politik der rammer danskerne dagligt.

Du kan deltage i debatten på Facebook eller på Twitter. Du kan også indsende debatindlæg her. Du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ