Danmarks Fremtid
NYHED

“Minkfarmens skjulte smitte” er karaktermord på minkavlerne

TV 2 sender i dag dokumentaren "Minkfarmens skjulte smitte". Det er ren karaktermord på minkavlerne og deres familier. Ren afsporing.
Minkfarmens skjulte smitte er karaktermord på minkavlerne

Torsdag aften sender TV 2 en dokumentar med titlen “Minkfarmens skjulte smitte“, hvor det kritiseres, at et antal avlere ikke lod sig teste regelmæssigt.

Her får statsmediet TV 2 det til at lyde som om, at minkavlerne tænkte mere på økonomi end på “samfundssind”, på at lade sig teste.

“Hustandsmedlemmer anbefales at blive testet 2 gange om ugen indtil minkbesætning er slået ned, hvorefter den regelmæssige testning kan indstilles.”

Men der var ikke et krav om at lade sig teste. Sundhedsstyrelsen meddelte selv, at der kun var tale om en anbefaling og ikke et krav. Myndighederne vurderede i øvrigt selv, at test af personer med tilknytning til minkfarme var et ineffektivt redskab på det tidspunkt.

Interesseorganisationen Danske Minkavlere opfordrede allerede i sommeren 2020 til at gøre test af minkfarm relaterede personer obligatorisk. Men myndighederne afviste dengang opfordringen, da man vurderede, at det ikke ville have nogen effekt.

Mistanke om bestilt arbejde

Der er ingen tvivl om, at TV 2 forsøger at sælge dokumentaren som den helt store afsløring, den helt store skandale. 

Men når man ser på tidspunktet, at den bliver sendt kort tid før minkkommisionen kommer med sin afgørelse, så kan man ikke lade være med at få den mistanke, at dokumenteren er et forsøg på at afspore debatten om Mette Frederiksen, regeringens og Socialdemokratiets grundlovsbrud.

Specielt ikke når man tager i betragtning, at der hos TV 2 sidder flere personer med en baggrund som blandt andet kandidater for Socialdemokratiet, for eksempel Thomas Funding, der er chefredaktør for TV 2 Nyhederne.

Minkfarmerne overtrådte ingen lovgivning ved ikke at lade sig teste. Statsmediet TV 2 er ude i et forsøg på karaktermord på minkavlerne og deres familier.

Og karaktermordet har allerede spredt sig til de andre medier, for eksempel Jyllands-Posten der på Facebook spørger, om man kan stole på en minkavler.

Støttepartier sviner igen minkavlerne til

Også flere politikere fra både Socialdemokratiet og støttepartierne har været ude at udnytte chancen til at begå karaktermord på minkavlerne, få fokus væk fra grundlovsbrudet.. 

Folketingsmedlem Kirsten Normann fra Socialistisk Folkeparti er blandt andet ude at beskylde minkavlerne for at sætte egen økonomi over folkesundheden. 

Kirsten Normann beskylder også minkavlerne for at være skyld i spredning til plejehjem, og dermed dødsfald. Uden nogen som helst dokumentation.

Socialistisk Folkeparti, Radikale Venstre og Enhedslisten forsætter med at være Regeringens ukrtiske skødehunde, også når det gælder minkskandalen.

Grundlovsbrud

Hvor er dokumentaren fra TV 2 eller de andre medier med titlen “Mette Frederiksens store grundlovsbrud”?

Regeringen har jo netop selv indrømmet, at der ingen lovhjemmel var til at nedslagte alle danske mink, men alligevel så fortsatte man med at ødelægge livsværket for minkavlerne og deres familier.

Med en større fokus og interesse fra medierne på den reelle skandale, grundlovsbrud fra Mette Frederiksen og hendes ministre, så ville den socialdemokratiske regering forlængst have været fortid.

Det er ikke minkavlerne, der har begået grundlovsbrud, misbrugt militær og politi. Det er Mette Frederiksen og hendes regering.

I følge BT skulle minkkommissionen komme med deres rapport den 30. juni 2022 klokken 11.00.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ