Danmarks Fremtid
NYHED

BREAKING: Flertal for advokatundersøgelse af Mette Frederiksen

Det viser sig nu, at der er flertal i folketinget for at få lavet en advokatundersøgelse af Mette Frederiksens retslige ansvar i minkskandalen.
Flertal for advokatundersøgelse - Minkskandalen - Mette Frederiksen Valget er dit - Folketingsvalg 2022
Der viser sig nu et flertal for, at Mette Frederiksen kan stilles til ansvar for hendes andel af en af danmarkshistoriens største politiske skandaler, nemlig minkskandalen.
Partierne Moderaterne, Konservative, Liberal Alliance, Venstre Danmarksdemokraterne, Dansk Folkeparti og Nye borgerlige har hele tiden ønsket at få lavet en advokatundersøgelse, da minkkommissionen ikke måtte tage stilling til ministres juridiske ansvar.
Med 88 mandater plus et nordatlantisk mandat har disse partier dog kun samlet 89 mandater efter valget. Men nu viser det sig, at Alternativet fra rød blok rent faktisk også ønsker en advokatundersøgelse. Dermed er der flertal for at minksskandalen får konsekvenser for Mette Frederiksen.

For før valget skrev Alternativets eneste daværende folketingsmedlem, Torsten Gejl, på Twitter, at Alternativet støttede en advokatundersøgelse. I gennemsigtighedens navn, som han udtrykte det.

Alternativets vælgerbedrag
Kære læser, nu er det så desværre tidspunktet, at jeg må skuffe dig og tage røven på dig. Fuldstændig som Torsten Gejl, Franciska Rosenkilde og resten af Alternativet har gjort, her mindre end 24 timer efter, at valget er afsluttet.

Jeg vil sige, at det var det, der var vores holdning. De Radikale valgte at udskrive valg, danskerne har stemt, og nu er der ligesom en ny spilleplade.

For overskriften og starten af denne artikel passede sådan set fint nok før resultatet af valget kom. Der støttede Alternativet en advokatundersøgelse. Men nu står partiet til at kunne blive Mette Frederiksens skødehunde, og derfor lader de Socialdemokratiet slippe.
Vi kan allerede nu garantere, at den kommende folketingsperiode også bliver fuld af vælgerbedrag og løben fra ansvaret.
Jeg startede allerede i går aftes på at råbe ganske kraftigt op omkring det manglende ord ‘advokatundersøgelse’ efter valgets afgørelse. Ikke en eneste journalist havde nævnt ordet. Her til formiddag bombaderede jeg desuden journalister med tweets, bad dem passe deres arbejde og spørge Alternativet.
Godt at se Jyllands-Posten fandt inspiration. Men de kunne da i det mindste have nævnt Danmarks fremtid 🙂
Minkskandalen viser med al tydelighed, at Danmarks skal have en forfatningsdomstol. Det skal være slut med at Socialdemokrater kan undslippe lovens lange arm, bare fordi de har skødehunde som Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og Alternativet.
Danmarks Fremtid mener: Mette Frederiksen og Socialdemokratiet kan naturligvis ikke sidde og styre Danmark og regeringsapparatet, mens advokater undersøger, om partiets leder kan stilles for en rigsret.  Derfor må en regering dannes uden Socialdemokratiet. Men det sker kun, hvis Alternativet står ved deres ord.
Kære læser. jeg beklager, hvis du føler dig misinformeret af overskriften. Men jeg gjorde det med vilje. For nu sidder du tilbage med den samme følelse, som de vælgere, som Alternativet har røvrendt, i mangel på et bedre ord.

Opdatering: Både Lars Løkke Rasmussen fra Moderaterne og Jakob Ellemann Jensen fra Venstre er nu klar til at droppe kravet om advokatundersøgelse. Begrundelse? De kan dufte ministerbiler i det fjerne. 

LÆS OGSÅ