NYHED

FOA i forsvar for Mette Frederiksen: Angriber Venstre

Siden SMS skandalen brød ud har socialdemokratiske partisoldater forsøgt at afspore debatten. Nu blander fagforeningen FOA sig også.
FOA i forsvar for Mette Frederiksen - Angriber Venstre

Efter at det blev afsløret, at Mette Frederiksen og hendes nærmeste medarbejdere har slettet sms beviser, har en hel hær af socialdemokratiske partisoldater og komiske Ali’er gået til angreb i et forsøg på at afspore debatten, i et forsøg på at manipulere med fakta.

Også efter gårdagens pressemøde, hvor Mette Frederiksen udstillede sig selv foran hele Danmarks befolkning, har hæren af partisoldater været i konstant angreb.

Også regeringens egne ministre har været ude i pinlige forsøg på at afspore debatten.

Det resulterede dog i, at beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard kom til at afsløre Mette Frederiksen spin, kom til at afsløre regeringens lovbrud.

Nu er det så resten af den socialdemokratiske mafiaorganisation, der træder til.

FOA angriber men laver selvmål

Sent i går aftes, efter statsministerens pressemøde valgte venstre’s formand Jakob Ellemann-jensen at kommentere på Mette Frederiksens bizarre pressemøde.

Til TV 2 udtalte han bl.a. følgende: 

Det, jeg siger nu, er ret vildt: Jeg stoler ikke på Danmarks statsministe

Jakob Ellemann-jensen, Formand for Venstre

Det har fået flere til at kritisere Venstre politikeren i stedet for at forholde sig til, hvorfor Ellemann, siger som han gør. Forholde sig til Mette Frederiksens selvskabte problemer.

F.eks så skriver formanden for social- og sundhedssektoren hos FOA, Torben K. Hollmann, følgende på Twitter:

At @venstredk formand @JakobEllemann kommer med denne udtalelse, er lige så skadelig for tilliden til @folketinget , som slettede SMS! Hvor er vores demokrati på vej hen, mod USA?

Torben K. Hollmann, FOA

Problemet er bare, at flertallet i den danske befolkning er fuldstændig enig med Ellemann.

For i en netop offentliggjort måling siger 3 ud af 4 at hele skandalen har skadet Mette Frederiksens troværdighed.

At Torben K. Hollmann forsøger at sammenligne Ellemann’s mistillid til statsministeren med hele Mink skandalen viser kun, at formanden hos FOA ikke tager lovbrud, løgne, trusler og de mange coverups alvorligt.

Hvis Torben K. Hollman og FOA virkelig tog mink skandalen seriøst, så forsøgte de ikke at afspore debatten ved at gå til angreb på de borgerlige, på Venstre.

Så angreb man i stedet Mette Frederiksen for at skade demokratiet, for at skabe endnu mere politikerlede og mistro til det offentlige.

Da vi oplyste Torben K. Hollman om, at vi overvejede at skrive denne artikel, kaldte han det for trusler, kaldte han Danmarks Fremtid for “sølvpapirsblad“.

Han mente nok sølvpapirshat, men lad nu det ligge. 

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ