NYHED

Formand for Radikale Venstre bakker op om dokumentfalsk

Radikale Venstre's Janus Tobias Saito-Madsen indrager nu igen sit parti i hans dokumentfalsk. Påstår formand bakker op.
Dokumentfalsk - Radikale Venstre bakker op om dokumentfalsk

Du kan læse hele vores dækning af Radikale Venstre’s sag om dokumentfalsk her. Der har du også mulighed for at se den forfalskede mail.

Efter der i et stykke tid har været stille fra Radikale Venstre’s Janus Tobias Saito-Madsen (kandidat ved seneste kommunalvalg i 2021) omkring hans dokumentfalsk (dokumenteret af DR Detektor), så har han igen valgt at kommentere på sagen.

Lørdag skrev han følgende tweet, hvor han igen inddrager hans parti, Radikale Venstre, i sagen:

Erik er det tidligere medlem af Dansk Folkeparti, Erik Høgh-Sørensen, som Saito-Madsen har begået dokumentfalsk imod.

Det interessante ved hans tweet er, at han igen inddrager Radikale Venstre i sagen. Noget partiet ellers ikke mener, de skal indblandes i:

Som det tidligere er blevet dig meddelt, så har partiets drøftelse med DF vedr. Erik Høgh Sørensen intet med den pågældende sag at gøre.  Den pågældende person er ikke kandidat for Radikale Venstre, og vi ser ingen anledning til at foretage os yderligere. 

Radikale Venstre

Og endnu mere interessant er det, at Saito-Madsen indrager hans formand i sagen, ja lige frem giver udtryk for, at Radikale Venstre bakker fuldt op om hans dokumentfalsk og mange løgne.

Desuden står det altså nu også helt klart, at Saito-Madsen forsat er medlem af Radikale Venstre.

Radikale Venstre skylder forsat svar

Er det endnu en af Saito-Madsens mange løgne eller bakker hans lokale formand i Faaborg-Midtfyn, Carsten Hansen, virkelig Saito-Madsen op i en sag, hvor han har begået dokumentfalsk mod en politisk modstander, Erik Høgh-Sørensen?

For det kan da ikke være Radikale Venstre’s landsformand, Mikkel Sarbo, som Saito-Madsen henviser til?

Vi har henvendt os til både den lokale formand i Faaborg-Midtfyn kommune og hos landsformanden for Radikale Venstre, samt deres presseafdeling, for at få en kommentar.

Vi afventer desuden forsat tilbagemelding fra Fyns Politi omkring Saito-Madsens påståede politianmeldelse af undertegnede.

Han mener, vi har chikaneret ham ved at skrive om sagen, påstår endda, at han har søgt om tilhold, og at Politiet vil ringe og true os til tavshed.

Det er tydeligt, at Saito-Madsen og hans tilhængere forsat ser sig som ofrene i denne sag. Fakta beviser det modsatte.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ