Danmarks Fremtid
NYHED

Dokumentfalsk: forråelse og mobning i dansk politik

Medlemmer af Radikale Venstre snakker om forråelse og mobning i dansk politik, men sandheden er nok lidt mere nuanceret, end de vil indrømme.
Dokumentfalsk - forråelse og mobning i dansk politik

Du kan læse hele min dækning af Radikale Venstre’s sag om dokumentfalsk her. Der har du også mulighed for at se den forfalskede mail.

Jeg er ikke sart, deltager gerne i en politiks diskussion og debat, jeg kan også sagtens gå til stålet, vinkle holdninger skarpt.
Det indrømmer jeg gerne, ja det kan man ved selvsyn konstatere her på Danmarks Fremtid.
Men når politiske modstandere begynder at blive personlige, så som at inddrage famile, sygdom eller andre personlige forhold, så står jeg af.

Skulle det være sket, at jeg selv har blandet andres familie og personlige forhold ind i politiske debatter, så undskylder jeg mange gange. Det hører ingen steder hjemme.

Det er ren hykleri og dobbeltmoral, når de samme personer, der blander personlige forhold og familier ind i politiske debatter, med mellemrum gerne udråber sig til overdommer af den gode debat, belærer andre om tonen.

Dokumentfalsk og falske beskyldninger

Som man har kunne følge med i her på Danmarks Fremtid den seneste uge, har jeg skrevet om dokumentfalsk begået af det radikale medlem, og kandidat ved seneste valg, Janus Tobias Saito-Madsen.

SF State har ikke sendt den mail. Vi har tjekket vores system, og det vedhæftede skærmbillede viser en forfalsket mail

Dokumentfalsk der er dokumenteret af DR Detektor og San Francisco State University i fællesskab.

Det er helt naturligt, at når man blander sig i en sag, skriver om den, så kommer der folk frem, der vil kommentere på det, man skriver. Også i dette tilfælde.

Det gør jeg også selv konstant, til manges beklagelse. Fred være med det.

Opbakning til Saito-Madsen har der været masser af fra en hel del anonyme, falske men også åbne profiler på Twitter.

Mange har været uenige i mine skriverier, men de har for det meste holdt den gode tone, og det er sådan en debat skal være.

Personlige angreb

Men så er der også dem, som blander sig og går direkte efter personen, ikke indholdet og fakta. Dem kan du se et lille udpluk af her:
Twitter DenGaleAbe

Radikale Venstre’s Saito-Madsen er ikke medansvarlig for, hvad andre skriver, men han bakker op om tilsvininger og angreb på personlige forhold, mens han selv råber op om chikane. 

Som han skriver om den semianonyme profil @heartdepart, også kaldet Sandra:

En kommentar han smed op, efter profilen @heartdepart blandede min familie ind i debatten, gik direkte efter personlige oplysninger som intet har med debatten om dokumentfalsk at gøre:

Twitter HeartDepart 01
Twitter HeartDepart 02
Twitter HeartDepart 03
Saito-Madsen har altså ingen problemer med at bakke op om den slags, selv om han for et par dage siden skrev følgende på Twitter:
Igen, jeg er ikke sart. Men når man inddrager min familie, så er det, at jeg sætter grænsen.

Saito-Madsen har – med rette – været ude at kritisere, at nogle tåber på Twitter blandede f.eks. hans seksualitet ind i debatten.

Noget jeg tog kraftig afstand fra, som du kan se her over.

Psykisk syg

Og Saito-Madsen holder sig sådan set ikke selv tilbage i tilsviningerne. I en mail-udveksling mellem os, som han selv viderefører, selv om han har truet med tilhold, skriver han bl.a. følgende:

Altså samme Saito-Madsen, der har udtalt dette om tonen i dansk politik:

Jeg oplever en generel forråelse i tonen i politik, og jeg synes, der er en klar tendens til, at især Radikale Venstre udsættes for haderetorik fra det yderste højre.

Det er definitionen på hykleri og dobbeltmoral. Men når man ikke vil forholde sig til dokumentfalsk og falske beskydninger, så må man jo forsøge at afspore debatten.

Tavse Radikale Venstre

Saito-Madsen er som afsløret medlem af Radikale Venstre, var kandidat for partiet så sent som ved det seneste kommunalvalg i 2021.

Han er altså medlem af det parti som om nogen taler om tonen og kulturen i dansk politik.

Men hans eget parti ønsker forsat ikke at forholde sig til hverken dokumentfalsk, falske anklager, chikane og personlige angreb. 

Radikale Venstre har mere travlt med at klage til andre partier om påstået chikane vendt mod deres medlemmer, som f.eks. Saito-Madsen.

Som det tidligere er blevet dig meddelt, så har partiets drøftelse med DF vedr. Erik Høgh Sørensen intet med den pågældende sag at gøre.  Den pågældende person er ikke kandidat for Radikale Venstre, og vi ser ingen anledning til at foretage os yderligere. 

Ovenstående skal ikke læses som ynk eller beklagelse, selv om gruppen omkring Saito-Madsen nok skal få det udlagt sådan.
Det er kun oplysninger, der skal bidrage til helhedsbilledet om den person, den gruppe, der truer med politianmeldelse og tilhold, som kalder det chikane, fordi jeg og andre har afsløret kriminalitet og falske beskyldninger.

Opslaget skal også ses i forlængelse af Saito-Madsen’s politianmeldelse og anmodning om tilhold mod undertegnede. Der er flere sider i en debat.

Med håb om en god og fair debat fremover. En debat uden falske anklager, uden dokumentfalsk.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ