NYHED

Socialdemokratisk EU politiker lyver om USA opbakning til Ukraine og Europa

Først sviner det socialdemokratiske medlem af EU parlamentet, Niels Fuglsang, vores veteraner til. Nu lyver han så om USA's bidrag i Europa.
Socialdemokratisk EU politiker lyver om USA opbakning til Ukraine og Europa

Læs hele vores EU dækning i vores Tema “EU elitens fallitbo“.

Forleden kunne vi afsløre, at det socialdemokratiske medlem af Europa-parlamentet, Niels Fuglsang, påstod, at vi som land ikke bidrager til militære operationer rundt omkring i verden. At vi bare sidder på vores flade.

Noget der er i direkte strid mod virkeligheden. En udtalelse der sviner vores soldater og veteraner til. Håner de mange danske soldater, der har mistet livet rundt omkring i verden. Håner deres efterladte familier.

Ny løgn fra Niels Fuglsang

I et desperat forsøg på at manipulere sig til et ja på onsdag, ved afstemningen om EU forbeholdet, så forsætter Niels Fuglsang og Socialdemokratiet deres mange løgne.

Sent fredag aften skrev det socialdemokratiske medlem af EU parlamentet nemlig dette tweet:

I tweetet påstår Niels Fuglsang, at “USA orienterer sig mod andre del af verden end Europa”. Han beskylder altså en af vores tætte allierede for at svigte ikke bare Danmark og Ukraine, men hele Europa.

Fakta om USA's bidrag til forsvaret af Europa

Man kan undrer sig over, at Niels Fuglsang vælger at komme med sådan en påstand, når det kun tager ganske få sekunder at afsløre det som det rene sludder, som endnu en af hans mange løgne. Måske er det fordi, at han som socialdemokrat tror, at han kan slippe af sted med alt.

For fakta er, at USA ikke svigter Europa. Tværtimod har USA i 2022 oprustet og omrokeret gevaldigt i Europa for at modstå Putin’s trusler.

Lige nu er USA for eksempel en af de største bidragsydere til Ukraine. Faktisk overgår USA andre lande med flere længder. EU landende halter som altid langt bagefter.

USA har omrokeret og sendt betydelige antal soldater til østeuropa for at hjælpe med at sikre grænserne mod angreb. Det ville have taget Niels Fuglsang to sekunder at læse op på dette. Men mon ikke han godt ved det, men vælger at ignorere det.

Jeg vil, at hele Europa skal vide, at USA er der

Joe Biden, USA's præsident

USA’s nuværende præsident, Joe Biden har endda flere gange været ude at forsikre Europa og NATO om, at man forsat vil bidrage til forsvarsalliancen. Faktisk er USA den suverænt største bidrager til NATO.

Niels Fuglsang kunne sådan set bare have snakket med hans partikollega, den nuværende forsvarsminister Morten Bødskov. Så ville han kunne fortælle, at USA for eksempel har udset Esbjerg til at fragte militære styrker til østersøområdet og Baltikum. 

Et er, at Niels Fuglsang bruger beskidte tricks for at manipulere danskerne til et ja ved afstemningen om EU forbeholdet, men den største skandale er, at han og Socialdemokratiet ingen problemer har med at svine vores nære allierede, USA, til, endda lyve om dem.

Vi kan oplyse, at Niels Fuglsang, efter vores afsløringer af ham, har valgt at blokere Danmarks Fremtid både på Twitter og Facebook. Socialdemokrater tåler ikke kritik, tåler ikke at få afsløret deres løgne og manipulationer.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ