Danmarks Fremtid
NYHED

Forsvarsforbeholdet: TV 2 manipulerer til ja

Ud over at statsmediet TV 2's dækning af afstemningen om forsvarsforbeholdet er styret af Socialdemokrater, så manipulerer de også med læserne.
Forsvarsforbeholdet TV 2 manipulerer til ja

Læs hele vores EU dækning i vores Tema “EU elitens fallitbo“.

Vi nærmer os stærkt afstemningen om afskaffelse af forbeholdet. Og jo tættere vi kommer på valgdagen den 1. juni, jo mere åbenlyst blive ja-sidens mange forsøg på at manipulere til et ja.

Vi har flere gange beskrevet, hvordan hovedparten af medierne er i seng med ja-siden, hvordan mediernes dækning er smurt ind i manipulationer.

I dag kan vi så fremvise endnu en dokumentation på, hvordan medierne, med små enkelte manipulationer, forsøger at “guide” danskerne frem til at stemme ja til afskaffelse af EU forbeholdet.

TV 2 manipulerer til ja - forsvarsforbeholdet

Noget tyder på, at den socialdemokratiske chefredaktør for TV 2 Nyhederne, Thomas Funding, har været forbi den grafiske afdeling på TV 2 og bedt dem leverer til statsmediets vinkling.

TV 2 Nyhederne har ganske enkelt fået udarbejdet et stykke grafik til valgdækningen, hvor man ser en pen, der styrer mod at sætte et kryds i ja-feltet. Du kan se et eksempel på brugen af grafikken her.

Går den, så går den. Men det skal være slut med, at medierne kan manipulere og vinkle uden at blive afsløret og stillet til ansvar. Det skal være slut med statsmedier og mediestøtte.

Mindre EU, Mere NATO. Stem nej den 1. juni.

Tak til Claus Bøgh Svenningsen for inspiration til dette indlæg.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ