Danmarks Fremtid
NYHED

Frie grønne ønsker islamister til Danmark

Frie Grønne ønsker islamister til Danmark. Det skriver deres folketingsmedlem Susanne Zimmer på Twitter her til formiddag.
Frie Grønne Islamister Til Danmark - Danmarks Fremtid

Her til formiddag har regeringen indgået en aftale, der de facto betyder, at islamisters børn skal til Danmark. Men Frie Grønne, og mange andre partier hos centrum-venstre, ønsker at gå skridtet videre. De ønsker at få islamister til Danmark.

Frie Grønne er ærlige

På Twitter skrive Frie Grønne’s medlem af folketinget, Susanne Zimmer, følgende:

“Det er godt nok en sølle aftale. Tænk at de pr automatik vil skille børnene fra deres mødre. Det er ubarmhjertigt og udansk. Og hvor hvad er kriterierne?”

Og da Frie Grønne ikke ønsker, at børnene forsat skal være i Syrien, er det altså et ønske om at importere flere islamister, flere terrorister.

“Partiet” skal have ros for at være 100 procent ærlige. Man giver danskerne mulighed for at sige nej til partiets landsforræderi.

Islamister til Danmark

Som vi skrev forleden, her på Danmarks Fremtid, så udgør centrum-venstre en decideret sikkerhedsrisiko for Danmark.

Indtil videre har Socialdemokratiet meldt ud, at man ikke ønsker børnene til Danmark, og dermed også nej til deres forældre. Men nu har regeringen de facto indgået en aftale, der betyder at børnene kommer til Danmark, og dermed på sigt også deres forældre. På den ene eller den anden måde.

Selv hvis forældrene ikke kommer til Danmark, vil de nu have fokus på vores breddegrader, et kommende terrorangreb er under opsejling.

Så nu er det en samlet centrum-venstre fløj, der ønsker at skade Danmark. Desværre har De konservative, Venstre og Liberal Alliance også tilsluttet sig aftalen, tilsluttet sig centrum-venstre.

Det betyder så også at de 3 “borgerlige” partier har tilsluttet sig naiviteten, besluttet sig for at udgøre en sikkerhedsrisiko for Danmark.

Et kommende valg

At regeringen har fået udskudt beslutningen nogle måneder, er måske en politisk genistreg.

Hvis undersøgelsen ender ud med, at børnene kun kan tages til Danmark, hvis deres forældre følger med, kan regeringen vælge at sige nej, men så bliver resten af rød stue nød til at vælte regeringen, hvis man ikke vil ligne de marionetdukker, man er på nuværende tidspunkt.

Og om 2 måneder kan Mette Frederiksen sagtens udskrive et valg, lukrere på de gode meningsmålinger, da store dele af befolkningen er blevet vaccineret.

Havde statsministeren taget et valg nu, ville rød stue være blevet kaldt uansvarlige på grund af covid-19 situationen.

LÆS OGSÅ