Danmarks Fremtid
NYHED

Frie Grønne marionetdukker for islamiske regimer

Frie Grønne kritiserer statsminister Mette Frederiksen for hendes besøg i Indien. Sikandar Siddique viser igen hans sande islamiske ansigt.
Frie Grønne marionetdukker for islamiske regimer

Vi har i øjeblikket et parti siddende i Folketinget, der gerne agerer marionetdukker for islamiske regimer. Frie Grønne’s Sikandar Siddique viser igen, at trods hans forsøg på at skjule sandheden, ikke kan komme uden om hans tilknytning til islamister.

Mette Frederiksen er i øjeblikket på statsbesøg i Indien for at normalisere Danmarks og Indiens forbindelser. En helt legitim rejse, til et af verdens største lande.

Men på Twitter er Sikandar Siddique langt fra tilfreds med besøget. Han sender følgende svada af sted mod Indiens leder, Modi:

“Mette Frederiksen flyver i morgen til Indien og mødes med Modi, siger hun. Altså den statslederen, der er ansvarlig for folkemordet på tusinder af muslimer og undertrykkelsen af landets sikher og borgerne i Kashmir. DK skal ikke legitimere ham. Vi skal fordømme ham.”

Spørgsmålet er, om det ikke er Sikandar Siddique pakistanske forbindelser, der taler her. Indien og Pakistan har stort set altid være i konflikt med hinanden, flere gange har konflikten været tæt på krig.

Islamiske regimer finansiere og beskytter terrorister

Sikandar Siddique, der er født i Danmark, men har tætte forbindelser til Pakistan, da begge hans forældre kom til Danmark i 70’erne fra netop Pakistan.

Pakistan der er kendt for at være et stærkt islamisk land, der gerne beskytter terrorister som f.eks. Osama Bin Laden.

Samme Osama Bin laden som Sikandar Siddique indirekte forsvarede for terrorangrebet på World Trade Center i 2001, hvor omkring 3000 amerikanere omkom.

Som 16-17-årig skrev Frie Grønne’s politiske leder et debatindlæg, hvor han stillede spørgsmålstegn ved, om Al-Qaeda havde stået bag terrorangrebet mod USA og resten af vesten. På trods af at Osama Bin Laden påtog sig skylden.

Sikandar Siddique har siden været ude at tage afstand fra hans egne holdninger. På samme måde som han afviste at han havde forbindelser til Hizb-ut-Tahrir. Selv om beviserne var og er der.

Men jo flere gange ekstremisten bliver fanget med fingrene i kagedåsen, jo mere afslører han kun sig selv.

Der er nok en årsag til, at danskerne stort set ingen tillid har til lederen af Frie Grønne. En nylig undersøgelse har påvist, at kun omkring en procent af vælgerne har tillid til Sikandar Siddique som partileder.

Vi har tidligere skrevet om, hvordan Frie Grønne og Sikandar Siddique ønsker at lade Taliban blive ved magten i Afghanistan. Han ønsker ikke at Afghanerne tager kampen mod islamisterne.

Og så ønsker Sikandar Siddique desuden, at danskerne skal være med til at finansiere hans elskede islam over kirkeskatten.

Agerer man som en islamist, så er sandsynligheden for at man er islamist stærk til stede.

Når Sikandar Siddique er ude at kritisere statsminister Mette Frederiksen for hendes besøg i Indien, så er det islamisten med tætte forbindelser til Indiens fjende Pakistan, der taler.

Bemærk: vi tager dyb afstand fra det verbale overfald, der skete på Sikandar Siddique forældre ved Folketingets åbning.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også indsende debatindlæg her.

Støt os via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ