NYHED

Frie Grønne og Islams terrorangreb i Oslo

For Frie Grønne er det vigtigere, at debattere brugen af ord end at forholde sig til endnu et terrorangreb fra Islam, terrorangrebet i Oslo i nat.
Frie Grønne og Islams terrorangreb i Oslo

Natten mellem fredag og lørdag slog Islams terror til igen. Denne gang skete det i området omkring baren London Pub i Oslo. Pubben er et tilhørssted for speciel homoseksuelle.

I følge NRK er 2 personer blevet dræbt og mindst 19 personer er kommet til skade i forbindelse med skyderiet, flere af dem alvorligt.

Det norske politi oplyser, at de har sigtet en iraner, tildelt norsk statsborgerskab, ved navn Zaniar Matapour for angrebet. 

Politiets sikkerhedstjeneste (PST) kalder angrebet for ekstrem islamistisk terror, og fortæller at man har kendt til Zaniar Matapour siden 2012.  PST betegner Matapor som radikaliseret islamist.

Frie Grønnes fokus

Der er altså ingen tvivl om, at vi igen har at gøre med Islams angreb på vesten og vores værdier. Men mange ønsker ikke at forholde sig til virkeligheden, til Islams mørke ideologi.

Tag for eksempel Frie Grønne’s pressechef Bjarke Charlie, som ud af det blå begynder at snakke om brug af ordet “homoseksuelle” i stedet for at forholde sig til virkeligheden, forholde sig til Islam.

Terrorangreb i Oslo mod homoseksuelle. To døde. Over 10 sårede af skud. Gerningsmand anholdt og skydevåben beslaglagt. Til min store ærgrelse aflyses Oslos Pride i dag. Det burde være afholdt som et stort “fuck you” til de kræfter

Christian Marcussen, skribent og Groft sagter hos Berlingske.

Christian Marcussen, der er skribent på Berlingskes “Groft sagt” skrev på Twitter, at han – med rette – er ærgelig over, at Oslo Pride må bukke under for islams terror og aflyse arrangementet, der skulle have fundet sted i dag, lørdag.

Christian Marcussen brugte udelukkende ordet homoseksuelle, fordi det var det ord, pressen brugte, da de begyndte at skrive om angrebet.

Men i stedet for at forholde sig til selve terrorangrebet, angrebet på homoseksuelle, islams terror, så vælger Frie Grønnes pressechef altså at fokusere på brug af ordet homoseksuelle i stedet for LGBT+:

At Bjarke Charlie, Frie Grønnes pressechef, fokuserer på brugen af et ord, mens mennesker har mistet livet og andre kæmper for livet efter endnu et kujonagtig terrorangreb fra Islam, er ikke bare hån af ofrene og deres familier, det er at flygte fra den virkelige verden.

Du kan desuden læse mere om Bjarke Charlie her, hvor vi afslører hans hykleri i forbindelse med Peter Skaarup’s skifte til Danmarksdemokraterne.

Sikandar Siddiques racistkort

Også Frie Grønne’s ekstremistiske partileder, Sikandar Siddique har via Twitter kommenteret  på terrorangrebet. Men i stedet for at forholde sig til endnu et angreb, hvor Islam er involveret, så begynder han som altid at snakke hudfarve, altså racistkortet 

Det er et ynkeligt menneskesyn at fokusere så meget på race, etnicitet og hudfarve, som Sikandar Siddique gør. Det her drejer sig om en ideologi, en religion. Det drejer sig om Islam.

Tilbeder af Islam

Om Sikandar Siddique vil det eller ej, så er Islam igen indblandet. Det er et ISLAMisk angreb, begået af en ISLAMist.

Sikandar Siddique’s problem er, at han selv er en ekstremistisk tilbeder af Islam. Vi har flere gange her på Danmarks Fremtid skrevet om hans ønske om at censurere kritik af Islam, at han ikke ønsker, at Folkeskolen underviser i dansk historie, udelukkende fordi det vil betyde visning af Muhammed tegningerne.

Vi taler desuden om en person, der finder inspiration hos militante ekstremister, som har benægtet, at Al-Qaeda og Osama Bin Laden stod bag terrorangrebet på USA. 

Sikandar Siddique har haft travlt med at kritisere den amerikanske højesterets fjernelse af retten til abort. Men når man tænker på at retten til abort stort set ikke eksisterer i mange muslimske lande, så kan det undre, og så alligevel ikke, at han ikke har kritiseret disse lande, disse religiøse ekstremister.

Religion og politik

Man kan som Frie Grønne og andre partier på den yderste venstrefløj ikke kæmpe for LGBT+ rettigheder og så samtidig forsvare Islam. Så har man ganske enkelt intet fattet. Islam ønsker at få udryddet bl.a. homoseksuelle fra jordens overflade.

Når religion begår drab på grund af en tegning, forbyder abort, skærer i små drenge og i det hele taget tager individets frihed, så beviser det, at religion ikke skal have særrettigheder i samfundet.

Så beviser det, at vi skal bruge alle demokratiske midler på, at holde religiøse ekstremister ude af Folketinget.

Derfor skal vi bruge alle demokratiske midler på at holde Frie Grønne og Sikandar Siddique ude af Folketinget.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ