NYHED

Sikandar Siddique og Frie Grønne tør ikke debatten

Noget af det vigtigste i et demokrati er debatten. At man kan debattere, hvad man vil med samfundet. Det forstår Frie Grønne tydeligvis ikke.
Sikandar Siddique og Frie Grønne tør ikke debatten

Vi har flere gange her på Danmarks Fremtid skrevet om det yderliggående venstreorienterede parti Frie Grønne og deres ektremistiske partileder Sikandar Siddique. Et parti der er en sammenblanding af kommunister, islamister og radikale.

Vi har bl.a. fortalt, at ekstremisten Sikandar Siddique ikke ønsker, at danske skole elever skal undervises i dansk historie.

Der er nok en årsag til, at danskerne ser Frie Grønnes partileder som den mest utroværdige partileder af alle.

Danskerne kan gennemskue antidemokrater og ekstremisme, når de ser det.

Mon ikke Sikandar Siddique mener, at målingen, dette indlæg, er et tegn på danskernes medfødte racisme?

Frie Grønne vil ikke debatten

Men selv om det drejer sig om et ekstremt ekstremistisk parti, så er det rent faktisk lykkedes partiet at samle nok underskrifter til at stille op til et kommende folketingsvalg.

Det er demokrati, både når det er godt og når det er skidt.

Det er skræmmende, men på den anden side, så stiller et parti som Enhedslisten også op. Partiet får endda stigende tilslutning på trods af partiets dokumenterede ekstremisme og hang til vold og hærværk.

Frie Grønne og Sikandar Siddique, der ønsker at stille op til Danmarks største bevis på demokratiet, Folketinget, skulle måske lige overveje, hvad det egentlig betyder at sidde i Folketinget.
Ja partiet sidder sådan set i forvejen i Folketinget, så man kan undre sig over, hvad de egentlig laver der i hverdagen.
For partiet ønsker tydeligvis ikke at debattere deres politik, ønsker tydeligvis ikke meningsudvekslinger.

Her til formiddag har partiet f.eks. slået dette tweet op, hvor de skriver følgende:

Hele minksagen stinker efterhånden mere end døde mink, der ikke er gravet ordentligt ned. Vigtigt alle partier bakker op om at få vendt hver en sten. I sidste ende handler det om tilliden til folkestyret.

Frie Grønne på Twitter
Et tweet man i sidste ende kun kan være enig i, hvis man vil demokratiet og retsstaten, men man kunne jo sagtens debattere, at rød stue bliver ved med at samarbejde med regeringen og Socialdemokratiet, bliver ved med at holde Mette Frederiksen til magten.

Frie Grønne udelukker debat

Den debat har Frie Grønne desværre bare ikke lyst til at tage på de sociale medier.
For partiet har benyttet sig af en ny funktion på Twitter, hvor man selv bestemmer, hvem der kan svare på ens tweet. Og i dette tilfælde har partiet valgt, at kun dem der er tagget kan svare.
Og Frie Grønne har selvfølgelig valgt ikke at tagge nogen som helst, heller ikke de personer og partier der bliver nævnt i den artikel de linker til.

At de bagefter påstår, at det er en fejl, er ren udenomssnak, for det er stadig ikke muligt at kommentere på deres tweet. Heller ikke på det tweet, hvor de påstår, at de har begået en fejl.

Enten vil de ikke debatten eller også aner de ikke, hvad de laver. Uanset hvad, så afslører de kun sig selv.

Frie Grønne er i deres frie ret til at gøre som de vil på de sociale medier. Men at de ikke tør indgå i en debat om deres holdninger, afslører partiets manglende demokratiske forståelse.

Sikandar Siddique har desuden valgt at blokere Danmarks Fremtid på Twitter efter vi har været kritiske over for hans demokratiske tilgang og tankegang.

Det samme har partiet gjort på Facebook.

Sikandar og Frie Grønne har problemer med at få nok opbakning hos danskerne. Partilederen mener ligefrem, at der er “demokratisk apartheid” i Danmark.

Derfor vil partiet nu have indført, at ikke danske statsborgere skal kunne stemme til Folketingsvalget.

Skal alle ikke medlemmer af Frie Grønne så kunne stemme til partiets landsmøde m.m.? Frie Grønne skylder svar.

Endnu engang har Frie Grønne afsløret sig selv som en parodi på et demokratisk parti.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ