NYHED

Frie Grønnes angreb på Peter Skaarups partiskifte er et selvmål

Her til aften har Peter Skaarup meddelt, at han skifter til Danmarksdemokraterne. Frie Grønne angriber Skaarup's troværdighed, men laver selvmål.
Frie Grønnes angreb på Peter Skaarups partiskifte er et selvmål

Vil du følge med i, hvad vi skriver om Inger Støjberg’s nye parti, Danmarksdemokraterne, så klik her.

Her til aften blev det så det nuværende folketingsmedlem Peter Skaarups tur til at forlade Dansk Folkeparti, efter at partiet nu i længere tid har været igennem en intern kamp, der efterhånden minder om Fremskridtspartiets sidste dage.

Med Inger Støjbergs nye parti, er jeg nu kommet dertil, hvor jeg skal vælge. Jeg vil derfor nu bruge mine kræfter sammen med Inger Støjberg.

Peter Skaarup

Peter Skaarup har skrevet et indlæg på Facebook, hvor han meddeler sin afgang. Samtidig fortæller han, at han nu vælger, at slutte sig til Inger Støjberg’s nye parti, Danmarksdemokraterne. Dermed bliver han partiets første folketingsmedlem.

Ikke alene har Danmarksdemokraterne fået tilsagn om 40.000 vælgererklæringer på 3 dage, de har nu også fået sig et folketingsmedlem. Man kan roligt sige, at Støjberg er tilbage i dansk politik.

Frie Grønne kæfter op

Dansk Folkepartis totale nedsmeltning, og nu Peter Skaarups partiskifte, får selvfølgelig stor opmærksomhed hos medierne og de andre partier.

Sikandar Siddique’s Frie Grønne er et af de partier, der har kommenteret på partiskiftet. Det sker via et tweet fra partiets pressechef, Bjarke Charlie: 

I tweetet mener Frie Grønnes pressechef, at Peter Skaarup’s troværdighed har taget skade i forbindelse med partiskiftet. Han har desuden vedhæftet et billede, hvor Skaarup afviser, at han er på vej over til Inger Støjberg.

Man kan kalde det utroværdigt, at Skaarup først siger, at han ikke forlader DF, for derefter at gøre det. Men alle der ved bare en smule om politik ved, at man ikke kan melde noget ud, før skiftet sker. Så har man ingen chance i sit gammel parti indtil skiftet.

Verdensmestre i partiskifte

Men måske skulle Frie Grønne passe på med, at belære andre om troværdighed. For eksempel har partiets stifter og tidligere leder, Uffe Elbæk, da han var hos Alternativet, været ude i en tilsvarende situation.  Først meldte han ud, at han blev som leder i Alternativet, for derefter at forlade posten.

At kalde Peter Skaarup utroværdig, er altså et kæmpe gigantisk selvmål.

Og nu vi taler om partiskifte, så skal Frie Grønne ikke komme for godt i gang. Uffe Elbæk har været medlem af både Radikale Venstre, Alternativet og altså nu Frie Grønne.

Og partiets nuværende ekstremistiske leder, Sikandar Siddique har både været medlem af Socialdemokratiet (smidt ud), Alternativet og nu Frie Grønne.

Det er ikke første gang, at Frie Grønne er blevet fanget i hyklri og dobbeltmoral, som du kan læse her. Og det bliver sikkert heller ikke sidste gang.

Frie Grønne er desuden partiet , der konstant råber op om en bedre debattone i dansk politik.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ