Danmarks Fremtid
NYHED

Har glemsomme Mogens fået slettet sin hukommelse?

Det har i dag været den tidligere fødevareministers tur til at blive afhørt i Mink kommisionen. Glemsomme Mogens udstillede Socialdemokratiet.
Har glemsomme Mogens fået slettet sin hukommelse?
I dag var det den nu forhenværende fødevareminister, Mogens Jensen, der skulle afhøres af minkkommissionen.
Vi kan allerede nu afsløre, at selv om afhøringen ikke er færdig, så udstillede glemsomme Mogens ikke bare sig selv, men hele det Socialdemokratiske bedrag.
Ikke nok med at Mette Frederiksen og undersåttere har slettet beviser, smidt ansvaret over på alle andre end dem selv, så viser afhøringerne i minkkomissionen også, at den socialdemokratiske top er ramt af en alvorlig omgang hukommelsestab.
Gang på gang måtte Socialdemokraten Mogens Jensen ty til det berygtede politikerforsvar, “jeg huske det ikke”. Mange gange et andet udtryk for en politiker løgn.

Glemsomme Mogens

Bl.a. da han blev spurgt ind til, om han kunne huske at have læst det bilag, der rent faktisk advarede regeringen om, at der ikke var lovhjemmel til at nedslagte alle mink i Danmark.
Mogens Jensen svarede som om hans hukommelse var blevet slettet af den socialdemokratiske ledelse med Mette Frederiksen i spidsen:

Nej, det gør jeg ikke. Jeg kan ikke sige, at jeg har læst det her igennem. Jeg vil have en formodning om, at jeg har været inde og læse det, men jeg husker det ikke.

Det pågælende bilag var ellers meget klar i forhold til hjemmel. Men det kan selvfølgelig også være, at det er derfor, at glemsomme Mogens pludselig ikke kan huske det.

I det omtalte bilag står der bl.a. følgende:

“Det er umiddelbart vurderingen, at det hverken er muligt at tvangslukke eller lægge minkerhvervet i dvale med hjemmel i epidemiloven eller Sundheds- og Ældreministeriets forbudsbekendtgørelse, da minkavlere ikke er levnedsmiddelsproducenter. Et forbud vil således skulle hjemles i Miljø- og Fødevareministeriets bekendtgørelse om COVID-19 hos pelsdyr eller ved lov. Justitsminister og Miljø- og fødevareministeriet er ved at afklare.”

Under forhøret af Mogens Jensen ville Minkkommissionens formand, landsdommer Michael Kistrup, gerne vide, hvem der kom med forslaget om nedslagtningen af et helt erhverv. Glemsomme Mogens svar var som følgende:

Jeg kan simpelthen ikke huske, om det er noget, der kommer i den indledende forelæggelse fra Justitsministeriet, eller om det er Sundhedsministeriet

Altså svigtede hukommelsen igen hos glemsomme Mogens.
At Mogens Jensen, der af Mette Frederiksen og hendes skødehunde blev gjort til syndebuk, vælger at forsvare sine bødler på denne måde, må siges at være definitionen af en rigtig partisoldat.

Dog var der noget, som Mogens Jensen helt sikkert kunne huske. Og det var at det ikke var hans ministerium, der forslog at slå alle mink ihjel.

Men det giver jo så anledning til flere spørgsmål.
Hvem var det så, der tog beslutningen om lovbrud, om at ødelægge livet for hundredvis af danske familier?
Og fralægger Mogens Jensen sig sin del af ansvaret for at undgå at blive stillet for en kommende rigsret?

Kollektiv hukommelsestab

Det kommer ikke som den store overraskelse, at tidligere og nuværende socialdemokratiske ministre “ikke kan huske”, hvad der er sket under hele forløbet i Mink skandalen. For man har jo gjort alt hvad man kan for at skjule og slette dokumentation og beviser.

Man kan næsten spørge sig selv, om Mette Frederiksen og Socialdemokratiet har sørget for også at få slettet Mogens Jensen‘s hukommelse.

Mon ikke statsminister Mette Frederiksen døjer med samme hukommelsestab, når hun snart skal afhøres i minkkommisionen.

Mogens Jensen har valgt at blokere Danmarks Fremtid på Facebook.,

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ