Danmarks Fremtid
NYHED

Grineflip i Folketinget

Følger man med i dansk politik, er man tæt på at falde i søvn over de spinstyrede robotter. Det sker dog, at der er grineflip i Folketinget
Grineflip i Folketinget

Dansk politik kan være noget så kedeligt. Vi har politikere, der styres af spinfolk, og som næsten aldrig viser følelser. Men det sker dog, at robotterne i Folketinget viser, at de også er mennesker. Når facaden krakelerer kan der opstå grineflip i folketinget.

Vi har samlet nogle enkelte klip, der kan være med til at ruske lidt op i den kedelige andedam, kaldet dansk politik:

Afgreningskammer

Som da Rasmus Prehn begyndt at snakke om et afgreningskammer fra talerstolen i Folketinget:

Afgreningskammer

Elefanter og kameler

Og selv om baggrunden for statsminister Mette Frederiksen‘s grineflip var alvorligt, det handlede om dyrevelfærd, så kunne man ikke lade være med at grine med, da hun snakkede om elefanter og kameler:

Elefanter og kameler

Berthel Haarder vil gerne have flere børn

Mange kan nok huske klippet, hvor Berthel Haarder går amok på en journalist, men rent faktisk kan den gode Venstre mand også få folk til at grine:

Berthel Haarder

Udlandet kan også være med

Ikke kun de danske politikere kan levere grineflip af meget høj klasse. Den tidligere schweiziske finansminister Hans Rufolf Merz leverede nok et af de største grineflip fra en politiker:

Grineflip på højt international plan

Kom med eksempler på grineflip i Folketinget

Der findes masser af sjove klip fra Folketinget, af politikere fra udlandet. Har du et sjovt klip, du gerne vil dele med os andre, så smid et link herunder, eller på vores Facebook side.

Et godt grin kan være med til at løsne op for debatten. Det skal vi alle være bedre til at huske.

LÆS OGSÅ